11 redenen waarom het helemaal prima is dat wij niet met het EK meedoen.

En de 11 redenen waarom niet zijn: Depay, Huntelaar, Lens, Sneijder, Wijnaldum, Bruma, van Persie, Robben, Cilessen, Martins Indi en van der Wiel. Ok, grapje. Maar eigenlijk wel hè? Nee grapje. Niet. Maakt niet uit. We zijn evengoed trots op onze mannen. En wat maakt het eigenlijk uit? WANT:
1. We zijn het al. In 1988 hebben we de moff.. Duitsers al eens afgeslacht en zijn we Europees Kampioen geworden. Jeuuuj!
2. We zijn al 2e beste van de hele wereld. Dus alsof er dan nog iets valt te bewijzen. Dit was in 2010. We verloren met 1 doelpuntje. Was vast buitenspel ofzo. We waren wel heel boos. Maar...
3. We hebben onze wraak op Spanje al gehad. In 2014 hebben we ze afgeslacht met 5-1(!). Dus dat hoeft dit jaar ook al niet meer. Volgens mij is de boodschap wel duidelijk met 5 Nederlandse ballen in hun poepert.
4. Aankomende weken leven wij zonder stress terwijl al onze buurlanden met een natte krent voor de buis zitten.
noworries
5. Waardoor wij meer van het lekkere weer en elkaar kunnen genieten.
6. De kleurtrends van deze zomer zijn pastelkleuren zoals: zachtroze en lichtblauw, paarsgrijs en boterbloem geel.Oh my gosh guys. Daar pastliterallygeen oranje bij.
lelijkoranje
7. We hoeven geen door de radio gepushte Nederlands Elftal tyfus liedjes aan te horen die niemand leuk vindt. Dus een Wolter Kroes en Jantje Smit vrije zomer. Jeuuuj! Alleen om deze reden zijn wij al blij dat we niet meedoen aan het EK.
8. Sterf met je Oranje hamsters en wuppies. Waarschijnlijk heeft het bedrijf achter deze shit alles al geproduceerd en zitten ze nu met een enorme schuld en shitload aan oranje shit waar ze niks aan hebben. Karma is a bitch.9. Als je niet van Tsjechië, IJsland en Turkije kunt winnen, VERDIEN JE HET NIET.
waarheid
10. Wesley kan meer tijd doorbrengen met zijn zoontje Xess Xava en hem trainen om tijdens het WK 2034 de wereldbeker te pakken met nummer 10 op zijn borst. PAK ZE KNULLIE!
xessxavaforthewin
11. Ons Nederlands Elftal wordt blessures en tijd bespaard en kunnen trainen om het WK van 2018 te winnen. Waar het natuurlijk écht om draait.