15 dingen die je nog niet wist over piemels

giphy
De helft van de bevolking heeft een piemel. Er zijn dus ongeveer 3.5 miljard piemels op deze wereld. Ook een heleboel eikels, maar daar hebben we het nu niet over. Het gaat nu over piemels, piemels die in de linker- of rechterbroekspijp worden meegedragen en waar we eigenlijk zo weinig van weten. Na het lezen van dit blog ben jij helemaal op de hoogte en mag je jezelf een piemelexpert noemen.
 1. Lenige Leo
  1 op de 400 mannen kan zichzelf bevredigen. Het enige wat je nodig hebt is een grote piemel (zie punt 7 en 13) een een flexibele wervelkolom. Misschien toch een keertje mee naar de yoga, mannen?

 1. Van roken word je piemel kleiner
  Echt waar. En dat wil je toch niet? Door de nicotine worden bloedvaten aangetast en kan je piemel met 1 cm krimpen. Best lullig als hij al niet zo groot was.
 1. Phallofobie
  Als ze zegt dat ze dit heeft tijdens de eerste date kun je maar beter naar huis gaan. Ze is bang voor piemels. Helemaal als ze in erectie zijn. Tenzij je nummer 1 onder de knie hebt natuurlijk.
 1. Zaadlozing
  Een zaadlozing bevat slechts 5 kcal, dat is ongeveer net zoveel als een olijf. Kan je gewoon nemen dus tijdens je dieet.
 1. Gebroken piemel
  Een piemel heeft geen bot, dus kan ook niet breken, maar… je kan wel de spier in je piemel scheuren en dat doet heel veel pijn. Een beetje voorzichtig zijn dus.
 1. Er bestaat een Piemel museum
  Echt waar. In Reykjavik. Van bijna alle soorten zoogdieren is een opgezette piemel te vinden.
 1. Klein, groot of gemiddeld.
  De gemiddelde piemel is 14,48 cm lang en 3,95 cm breed.
 1. Gevaarlijk snel
  Sperma komt er tijdens een zaadlozing uit met maar liefst 50 km p/u. Mocht je met jezelf gaan spelen in de auto, doe dit dan niet in een 30 km zone.
 1. Fransmannen
  De grootste piemels van Europa wonen in Frankrijk. Gemiddeld genomen dan. Zijn er eigenlijk überhaupt nadelen aan goed tongzoenende, lange piemelhebbende, romantische Franse mannen?

 1. Orgasme
  Het gemiddelde orgasme bij een man duurt 6 seconden. Bij een vrouw 23. Als het je al lukt.
 1. Opperpiemel
  De grootste piemel is van porno-acteur Long Dong Silver, zijn piemel is in slappe toestand maar liefst 45 cm. Holy shit.
 1. Zittend plassen
  Plassen met een (semi) erectie is lastig. Ga daarom zittend plassen om een natte vloer te voorkomen.
 1. De grootste
  Met een gemiddelde van 18 cm hebben de mannen uit Congo de grootste piemels van de wereld.
 1. Piemel Festival
  In Japan hebben ze elk jaar een piemel festival om de vruchtbaarheid te vieren. Festivalbazen, lezen jullie mee?

 1. Piemel is een fijn woord
  In dit blog staat 23 keer het woord piemel.
Gefeliciteerd, je mag jezelf nu een piemelexpert noemen.