20 dingen die elke kluns herkent en waar je fucking trots op mag zijn

giphy
Als er één ding is waarvan ik met zekerheid durf te zeggen dat ik er echt geniaal goed in ben, is dat - zonder arrogant te doen - kluns zijn. Ik ben echt de überkluns van Nederland. Als er kluns awardszouden zijn dan zou mijn muur volhangen. Allemaal scheef uiteraard, want ik ben een kluns. Kan niet ophangen, snap je?
Best leuk voor de drogisterij, wasmiddelmerken en schoonmaakmiddelen, maar minder leuk voor mij. Het brengt mij namelijk regelmatig in situaties die niet zo handig zijn. Toch ben ik er best trost op. Het is namelijk echt geniaal stom, zo stom dat het grappig wordt. 20 punten die elke medekluns herkent, kunnen we lekker met z'n allen om onszelf lachen. Dat staat als een paal boven water.
giphy
1. Je tas zit altijd overvol, je overlevingskit neemt namelijk alle ruimte in. Tissues, pleisters, spiegeltje, schoonmaakdoekjes en een extra broek, shirt en ondergoed zijn de standaard accessoires in je tas. Lees ff verder, snap je meteen waarom.
giphy
2. Je molesteert alle technische apparaten. Je hoeft er alleen maar naar te kijken en die dingen exploderen magisch. Knopje aan werkt bij jou als knopje uit, beter als je er gewoon niet aan begint...
tumblr_mb9emmIM9D1qgxy6bo1_500
3. Een kopje koffie of glaasje wijn eindigt op de een of andere manier altijd ergens anders dan in je mond. Voornamelijk 1. op de grond 2. op je blouse 3. op een ander.
4. Snap soms echt niet waarom ik handjes heb gekregen. Mijn klauwen kunnen kennelijk niet zo goed vastpakken.Want als een kluns iets vast heeft, is hij op een of andere manier in staat om dat spontaan uit z'n handen te laten vallen. Iets met zwaartekracht enzo.
5. Een IKEA kast in elkaar zetten kost een gemiddeld mens maximaal 1 uur. Jij moet er verdomme een hele dag voor vrij nemen. Heb je 'm eindelijk in elkaar, blijk je links met rechts verwisseld te hebben en beneden met boven. De kast heet niet voor niets in 't Zweeds: #Andersomkast
easy-way
6. Als je een maaltijd hebt gegeten in gezelschap, weet iedereen precies waar jij hebt gezeten. Je hebt namelijk een geniaal kunstwerk om je bord heen weten te creëren. Kun je mooi cursussen geven: "creatief met vreten".
7. Als jij in de keuken staat ben je 10 minuten bezig met koken en 30 minuten met opruimen. Waar jij kookt, explodeert de keuken.
8. Een normaal mens laat af en toe zijn telefoon vallen, soms in een plas met water. Maar jij krijg het voor elkaar om je telefoon 1. in de wc te laten vallen in de grote drol die je net uitgepoept hebt. 2. Je telefoon in je kop thee te laten vallen die 1 meter naast je bed staat. Hoe dan?!
9. Je hebt een fortuin uitgegeven aan laptops. Netflix & Chill wordt bij jou Netflix & Kill. Dat ding flikkert op een of andere manier altijd uit je bed. Op de grond. op zijn zijkant. En toch te eigenwijs zijn om een vaste computer te kopen. #koppig
10. Je zit altijd vol schaafwonden, schrammen en bulten. Zo vaak dat vrienden zich afvragen of je niet toevallig van een apart soort porno houdt.
giphy
11. Oppassen op kinderen en babies? Ha, hoef jij mooi niet te doen. Jij struikelt al over de kinderspeelgoed als je er alleen maar naar kijkt. Elk nadeel heb z'n voordeel.
12. Je wordt nooit gevraagd om mee te helpen met verhuizen. Je staat namelijk meer in de weg dan dat je werkelijk efficiëntie meebrengt.
13. Je koopt nooit veters met schoenen, ehh ik bedoel schoenen met veters. Hoef je vast niet uit te leggen waarom!
14. Voor je verjaardag vraag je een messenset, Krijg je verdorie een kindermessenset van Ikea met de notitie erbij: we zien je graag met tien vingers.
15. Autorijden is niet zo'n goed idee, aangezien je je klunzigheid niet uit kunt schakelen tijdens het inparkeren. Nooit gedacht dat je een hekel aan palen zou hebben.
16. Je bent genoodzaakt om te kiezen voor daglenzen in plaats van maand-of jaarlenzen. Die dingen flikkeren er bij jou al uit zodra je een spier in je gezicht vertrekt.
Lost+dog+_7e9f0f_5270167
17. Je plant altijd een half uur extra reistijd in. Het komt namelijk regelmatig voor dat je a. De verkeerde tram, bus of trein pakt en b. bij de verkeerde halte uitstapt.
18. Je wasmand zit altijd overvol. Heb je net je mooie bloesje aan, neem je een hap van je ontbijt, doe je je best om de lepel netjes van bordje in je mondje te krijgen, flikkert je lepel in de groene smoothie. Is je witte blousje ineens spikkelblousje geworden.
19. Elegant uit de auto stappen lukt jou gewoon niet. Elegant van de fiets stappen trouwens ook niet. Rokjes en jurkjes zijn daarom een no go area . Tenzij je graag je flamous laat zien.
20. Je hebt een naamplaatje met adres en verzekeringsnummer om je nek. In case of klunzigheid enzo.
isla-shrug