30 redenen waarom elke Nederlandse Lisa een kutwijf is

1. Lisa is dat irritante mokkel op school waarvan je weet dat ze het doet met je leraar, maar waar geen bewijs van is. Behalve dat ze een halve retard is en wel tienen haalt.
606
2. Het meisje wat links stil staat op de roltrap terwijl jij van spoor 19 naar spoor 5 probeert te komen in 2 minuten.
3. Yes! Er hangt nog 1 van die super leuke shirtjes in de winkel in precies jouw maat. Maar Lisa zou Lisa niet zijn als ze ook op dit exemplaar haar stempel heeft gedrukt. Ranzige oranje make-up teef.
276
4. Lisa is die hoer die fucking langzaam gaat rijden om te kijken wat er aan de hand is bij al die politieauto's, maar tegelijkertijd is ze ook dat wijf dat bij de politie op de grond ligt omdat ze snapchattend zat te fietsen.
tumblr n7d1zhrd791smcbm7o1 500
5. Lisa begrijpt niet dat verkeer van rechts voorrang heeft. Of dat je bij een zebrapad moet stoppen. Zelfs wanneer het stoplicht groen is moet ze nadenken welke handeling daarbij hoort. Nu maar hopen dat ze gauw langs een spoor rijdt zonder slagbomen.
6. Lisa zit op snapchat en kent 2 filters. Dat van dat ongelofelijk achterhaalde irritante hondje en dat gele vlinderding. Beide helpen niet. Nog steeds ugly as fuck.
7. Uiteten met Lisa staat gelijk aan een lekker avondje met jezelf. Ze heeft meer aandacht voor haar telefoon dan voor jou. . Aan het einde van de avond kan je op instagram lezen hoe leuk ze het met je heeft gehad #qualitytime.
8. Lisa: zo’n "vriendin" die met je ex gaat nadat hij jij hem hebt gedumpt. Op advies van haar.
9. Lisa is die self proclaimed "fitgirl" die 's ochtends zeurt over hoe ongezond wit brood is, maar diezelfde nacht nog 3 cheeseburgers wegwerkt.
10. Lisa wilde met alle vriendinnen op vakantie, maar je hebt haar de hele vakantie niet gezien. Iets met meer aandacht voor alles met twee ballen en een hartslag.
11. Ze gaat met alle hypes mee,Pokémon, Bieber, #havermout. Lisa de meeloper does it all.12. Wanneer je Lisa op z’n Engels uitspreekt weet je gelijk waarom ze vanaf haar geboorte al eenlying bitchis. Kan ze eigenlijk niets aan doen, maar blijft toch een kutwijf.
1248
13. Jullie hebben eindelijk een toilet gevonden tijdens het shoppen. Lisa gaat eerst. Nu jij eindelijk aan de beurt bent en je met je broek op je knieën naast je kijkt zie je dat ze al het toiletpapier op heeft gemaakt. Roepen heeft geen zin, Lisa staat natuurlijk buiten te snapchatten.
14. Na een avondje borrelen komt de rekening op tafel. De rekening splitten is iets wat vrienden doen. Lisa dus niet, Lisa berekent precies hoeveel ze heeft gegeten en gedronken om vervolgens als skere stakker ook nog te vragen of je het voor wil schieten.
15. ‘’Ik heb leuk nieuws!’, “Jaaa je bent zwanger hé, ik zag het al aan je buikje, gefeliciteerd’’! Nee Lisa, ik heb een nieuwe baan. Sterf.
16. Lisa leent je kleding en geeft het niet of kapot terug.
17. Lisa is het soort meisje dat haar vriendje een shirt mee geeft naar Ibiza waarop staat dat hij van haar is.
18. Lisa is zo’n vriendin die wanneer je haar bij jou thuis uitnodigt nooit meer naar huis gaat. Ook niet nadat je hebt aangekondigd te gaan slapen, 10 keer hebt gegaapt en ondertussen je make-up er al vanaf hebt gehaald. Fucking plakband.
1079
19. Lisa snijdt haar pasta. De eerstvolgende Italiaan die dit ziet mag haar persoonlijk door een spirelli halen.
20. Lisa eet patat en zeurt vervolgens dat ze te dik is. Bek houden of minder eten.
21. Ooit je auto beschadigd teruggevonden zonder briefje? Grote kans dat het Lisa was.
22. Lisa wil altijd alles hebben wat jij hebt, van je kleding tot je vriendjes. Pas maar op dat ze je vader ook niet afpakt met die daddy issues van haar.
23. Je hebt Lisa net vertelt over die leuke baan waarvoor je hebt gesolliciteerd en de volgende dag belt ze je enthousiast op om te vertellen dat zij die baan heeft. Ze heeft ook nog het lef om je te bedanken voor de tip.
24. Lisa is heel consequent wat betreft haar scharrels. Het zijn de vriendjes van haar vriendinnen. Ze weet dan tenminste wat voor vlees ze in de kuip heeft, is haar motto.
1217
25. Lisa heeft allergieën. Geen echte, maar ze doet mee aan een nieuwe hype waardoor ze alleen nog gluten- en lactosvrije vegan hamburgers van biologische bieten mag eten.
26. Lisa is vegetariër.
1093
27. Lisa flirt met je broer. En je vader. En je vriendje. En je fucking opa.
28. Lisa’s Tinder profiel staat op 12 t/m 92 jaar in een gebied van 300 km. Naast een kutwijf dus ook een bijzonder hopeloos meisje.
29. Volgens Lisa is Donald Trump de oom van Kwik, Kwek en Kwak en woont hij in Duckstad.
Het gerucht gaat dat Lisa verwisseld is bij haar geboorte... Oftewel, Lisa zou ook wel eens geen Lisa kunnen heten. Kutzooi. Help ons de "echte" Lisa te vinden en tag haar onder in dit bericht om dit mysterie rondom Lisa voor eens en altijd op te lossen.