5 dingen die je nooit meer op iemands Facebook moet plaatsen

giphy
Vroeger had je Hyves waar je vrienden jou konden krabbelen. Er bestonden speciale sites waar je die plaatjes kon downloaden. Vandaag de dag, op Facebook, worden er nog steeds dingen op je pagina geplaatst. Maar er zijn een aantal ongeschreven regels. Gelukkig voor jou kan jij die hieronder lezen en jezelf beschermen. Graag gedaan hé.

1. Vecht geen ruzie's uit op Facebook

Soms heb je ruzie met een vriend en wil je het (natuurlijk) weer goedmaken. Je plaats op hun Facebookpagina een bericht: "Hey, heb je een tijdje niet gezien. Wil je me een keertje terugbellen?".NEE! Je gaat direct naar de internet-gevangenis. Je bent te oud en te wijs om dit soort shit via Facebook op te lossen. Kom nou.
giphy

2. Spam niet met je nieuwste mixtape of andere dingen

Yo heb jij mijn laatste mixtape al gehoord? Wil je hem even delen? Nee. Bedankt. En ik wil ook niet meedoen met je Facebook games. En ik ga al helemaal niet naar dat event waar je mij voor uitnodigde. Ik wilde eerst wel gaan, maar nu ik weet dat jij ook gaat.. laat maar.
giphy

3. Plaats geen subtiele hints naar harddrugs

Het enige wat je in het openbaar op internet kan bespreken zijn legale medicijnen, alcohol en wiet. Andere, hardere drugs, zoals coke of pilletjes bespreek je niet op Facebook. "Wauw, ik ben al 24 uur op, hoe komt dat toch?" Nee. Gewoon niet doen. Bespreek die shit maar op WhatsApp.
giphy

4. Vermijd alles wat fucking saai is

Dingen als:
"Hey, sleutels vergeten bij jou. Ben je thuis?"
"Tom heeft je phone, je kan hem nu ophalen"
"Waar ben je nu?"
Nope. Niet Facebookpagina waardig.
giphy

5. Strooi niet met je persoonlijke problemen

"Sorry dat ik je de laatste tijd zo weinig gebeld heb, ik ben een tijdje nogal depressief geweest." "Ik wilde gewoon even tijd voor mijzelf om te ontspannen." "Ik bel je snel genoeg." Dankzij technologie zijne er meerdere manieren om te communiceren met je vrienden. Dus ook voor deze informatie. Sukkel.
giphy