5 manieren om (meer) aandacht te krijgen op internet

91d59f24b5188aee88ae960585d86f9a
Okay. Je wilt dus meer aandacht op het internet. Volkomen normaal vandaag de dag. Tegenwoordig telt het alleen nog maar hoeveel likes je op je foto hebt gekregen. Of hoeveel followers je wel niet hebt. En om deze aantallen sneller te laten stijgen, zijn hier 5 (vrij simpele) manieren. Kijk maar wat je ermee doet. Maar als je hier uiteindelijk geld mee gaat verdienen, vergeet dan niet wie je op weg hielp ;)

1. Maak een viral video

Lang, lang geleden was er een video van twee (Britse) broertjes. De een beet de ander in zijn vinger en BAM! Een viral video was geboren. Viral videos gaan viral omdat ze bijzonder, raar, opmerkelijk of gewoon gestoord zijn. Dus kom je een racistische oma tegen? Film die shit. Zie je een dronken dude iets doms doen? Film die shit! Houd altijd je ogen open en je camera gereed. Dat is de key .
91d59f24b5188aee88ae960585d86f9a

2. Zorg dat je eruit ziet als een kleurplaat of een houten plank

Tegenwoordig kun je als meisje bijna niet meer over straat zonder eerst te duiken in een bak met make-up. Contour hier, contour daar. ALLES wordt gecontourd! Zelfs billen en borsten
worden ingekleurd om ze groter te laten lijken. Begin dus een make-up account op Instagram waar je hele lichaam inkleurt. Hetzelfde geldt bij de zogenaamde fitgirl-accounts. Start als meisje een Instagram met zo'n naam: @jevoornaam.fit en upload wat foto's van jezelf in de sportschool en af en toe een "before & after" foto. Gegarandeerd 3000 followers in de eerste week.
s 8990806fbdcbccc4e969ea4c1c8aed4ffaf33ae3

3. Doe iets wat mensen sowieso ontroert

Ken je die video's waarin steenrijke YouTubers $50 aan daklozen geven en dat dan op YouTube plaatsen? Die pakken de meeste views. Super makkelijk concept. Je zoekt gewoon een zwerver op ergens in Amsterdam (zo gevonden) en je laat iemand anders filmen dat je hem wat geld toestopt. Publiceer deze op YouTube, gebruik een titel als "GELD GEVEN AAN ZWERVER GAAT EXTREEM FOUT" en zie de views maar binnenstromen!
5orb f maxage 0

4. Zoek beef (lees: ruzie) met iemand die al bekend is online

Dit is een hele goede. Je kan het bijvoorbeeld net als Parasomma (die naam, lol) doen. Hij zocht laatst ruzie bij rapper BOEF (goed voor een paar honderdduizend volgers) en hij kreeg er meteen een hoop volgers bij! Parasomma is dus eigenlijk een marketinggenie. Zelf kan je dit doen bij bijvoorbeeld een BN'er die je niet mag. Voorbeelden gaan we niet geven, maar je kan er vast zelf wel een paar verzinnen..
love my followers animated gif 9

5. Verspreid naaktfoto's van jezelf

Pas op: dit geldt alleen voor chicks. Als je als onbekende dude een nudes van jezelf verspreid zal dat niks opleveren. Maar als je als meisje zijnde pikante foto's van jezelf op Instagram zet krijg je er al snel veel followers bij. Of maak een amateurporno en stuur die naar Kim Holland. Zij zal je verder op weg helpen. Succes!
giphy