5 manieren om een roddelqueen te worden

Heb je geen sociaal leven en bezit je ook niet de skills om dat te veranderen? Geen probleem, gelukkig zijn er genoeg mensen die wél een leven hebben. Is de relatie van Mister Handsome en Miss Beautybloggerqueen wel zo goed als iedereen denkt? Lijkt zij niet te aseksueel voor hem? Is hij eigenlijk geen eikel onder die fantastische looks?
Neem de tijd – die heb je toch genoeg – om hierover na te denken. Je hoeft geen antwoord op de vragen te bedenken. Je hoeft je vermoedens alleen maar met anderen te delen. Als je zelf niet interessant genoeg bent, moet je praten over mensen die dat wel zijn. Roddelen wordt je redding. De stappen om een echte roddelqueen te worden? Hieronder vind je ze.

1. Kies de juiste slachtoffers

Laten we eerlijk zijn: het boeit niemand of jij een relatie hebt, tenzij je vriend te knap voor je is. Vertel daarom geen verhalen over mensen zoals jij. Kies personen op wie de hele wereld jaloers kan zijn en zoek barstjes in hun perfecte luchtbel. Als je die zelfs met een vergrootglas niet kan vinden, verzin je ze gewoon. Hoe meer drama, hoe beter. Laat je slachtoffers maar eens bewijzen dat je ongelijk hebt.

2. Sex sells

Clichés zijn meestal waar en dit is er één van. Een goede roddel gaat over liefde, seks of zwangerschap. Dat is de basis van het beste drama. Goed, zelf ben je waarschijnlijk nog maagd en weet je niets, maar als je naar de categorieën van een willekeurige pornosite kijkt, doe je ongetwijfeld inspiratie op.

3. Wees fantasierijk

Als een roddelblad kan bedenken dat de ex van Rafael van der Vaart een zwangerschap heeft verzonnen, kan jij dat ook. Minstens. Je krijgt bonuspunten als je jezelf erbij betrekt, dat maakt het geheel geloofwaardiger: ‘Miss Beatybloggerqueen wil Mister Handsome nooit pijpen. Daarom duwde hij mij op m’n knieën, zó wanhopig is hij.’

4. Verf je haar

Waarschijnlijk is dat sowieso al een goed idee, maar los daarvan is wetenschappelijk bewezen dat mensen met bruin haar het betrouwbaarst overkomen. Verf je haar dus bruin of bruiner, google een keer op de laatste trends en doe alsof mensen een reden hebben om je hun geheimen te vertellen. Het helpt ook om wat extra Facebookaccounts aan te maken die je kunt toevoegen als vriend, zodat niemand zich afvraagt hoe iemand met zes Facebookvrienden aan gevoelige informatie komt.

5. Creëer een verhaallijn

Eén roddel maakt nog geen einde aan je vriendloze leven. Daarom is het belangrijk om het verhaal voort te zetten. Bedenk van tevoren al waar je naartoe wil. Heb je gezegd dat Beautybloggerqueen per ongeluk een snapchat naar je heeft gestuurd waarop ze zoent met je lesbische buurvrouw? Prima, dan is het nu tijd voor Mister Handsome om daarachter te komen. Misschien vechten ze het online uit. Je kunt prima twee accounts op een forum maken. Laat je slachtoffers maar eens bewijzen dat zij dat niet zijn.Zelfs als je uiteindelijk door de man valt, zal deze tactiek ervoor zorgen dat je nog minstens een maand haatberichten ontvangt. Hallo, sociaal leven!