5 redenen waarom je je deze herfst geen moment gaat vervelen

hint pocket cropped 1
Zin in een spannend rollenspel? Of rol je liever over de grond van het lachen terwijl je een otter nadoet? Of je het nou wil of niet, de herfst staat voor de deur. Het weer buiten mag dan deprimerend zijn, binnen maak je er gewoon een feest van met je beste vrienden, lekker eten, drinken en spelletjes! Met deze spellen van Unbox Now ga je je geen moment vervelen.
Laten we eerlijk zijn, niemand heeft toch tijd om een ingewikkeld dating-spelletje te spelen? Die tijd kun je veel beter besteden om met je vrienden te chillen en gezellig spelletjes te spelen! Wat dacht je van Ticket to Ride bijvoorbeeld of Exploding Kittens. Bord- en kaartspellen saai? Zeker niet, want met deze spellen leer je je vrienden nog beter kennen.

Ticket to ride

Wie van je vrienden zit er altijd op het juiste spoor en wie is er vaak het spoor bijster? Je komt er snel achter met
Ticket To Ride.
In het wereldberoemde bordspel draait alles om het claimen van de juiste treinverbindingen. Ga de strijd aan om steden met elkaar te verbinden. Hoe langer de route, hoe meer punten je krijgt.


Ticket to ride

Weerwolven van Wakkerdam

Zin in een spannend kaartspel? Dan is
Weerwolven van Wakkerdam
er een voor op je lijstje. In dit populaire kaartspel draait het om list en bedrog. Altijd al willen weten wie van je maten niet vies is van wat leugentjes om bestwil? Met dit partyspel kom je er snel genoeg achter. Wie zijn de burgers? En wie zijn de geheime en gevaarlijke weerwolven? Een spelleider probeert een spannend spel te creëren waarbij de burgers en weerwolven elkaar proberen te verslinden of juist te ontmaskeren. Weerwolven is ook perfect om mee te nemen als je gaat kamperen of als je met een grote groep matties bent.

Hint pocket

De OG onder de spellen! Hint , wie kent het niet. Hint pocket is lekker klein en dus makkelijk mee te nemen naar je vrienden. Je kan het spel spelen op een blikje en daardoor kun je het dus echt overal spelen. Bij Hint worden de communicatieve vaardigheden getest. Heb je weleens een soepkom proberen uit te beelden? Of wat dacht je van een otter of een naaisetje? Tranen van het lachen gegarandeerd.

Happy Salmon

Wie van je vrienden heeft de grootste bek? Zodra het startsein in Happy Salmon wordt gegeven, barst de gekkigheid los. Spelers springen, draaien, klappen in hun handen en wisselen daarna van plaats als idioten. Je matties rollen door de kamer en het doel is om zo snel mogelijk van je kaarten af te komen. Terwijl je met je vrienden rond de tafel rent, high-fives geeft, moet je ook nog eens ‘Happy Salmon’ schreeuwen. Met
Happy Salmon
kun je niet alleen je hand-oogcoördinatie testen, maar ook heb je snel genoeg door wie er het beste voor een carrière als viswijf kan gaan.

Exploding Kittens

Het laatste wat je wil tijdens een avondje chillen is achterblijven met een exploderende kat! Wat? Ja, bij
Exploding Kittens
heb je maar een doel en dat is als laatste speler over blijven zonder geconfronteerd te worden met een exploderende kat. Tijdens het strategische en vooral grappige spel moet je om de beurt een kaart trekken, tref je een Exploding Kitten? Dan word je opgeblazen en hoppa uit het spel geschopt!
Met de overige kaarten kun je jezelf verdedigen, aanvallen, een beurt overslaan of katten afleiden.
Dit spel is een soort Russisch Roulette en extra leuk voor mensen die van katten, explosies, geiten en foute humor houden. Ja echt.
20191010 ps explodingkittens0916 300x200
Meer inspiratie nodig? Check dan de website van Unbox Now.