Zoontje Kaj Gorgels en Jassie Jazz Vuijk geboren

schermafbeelding 2023 10 22 om 162135
Jessie Jazz Vuijk (28) en Kaj Gorgels (33) betreden een nieuwe fase in hun leven nu ze eindelijk hun langverwachte baby hebben mogen verwelkomen. Na een spannende periode van negen maanden wachten, heeft hun zoontje, Xavier, besloten om de wereld te begroeten en zijn ouders te ontmoeten. Het geluk straalt van het jonge gezin af.

Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk kindje

Voor Kaj Gorgels was de verrassing groot toen bleek dat Xavier een jongen was. Eerder had hij sterk het gevoel gehad dat hun baby een meisje zou zijn, maar een explosie van blauwe confetti bij de gender reveal onthulde dat het een zoon was. Hoewel Kaj ooit had gedroomd van het vaderschap van een jongen om samen 'mannendingen' te doen, beseft hij nu dat het opbouwen van een bijzondere band met een dochter net zo betoverend kan zijn.

Jessie Jazz openhartig

De weg naar het moederschap was voor Jessie Jazz geen gemakkelijke. Vooral tijdens het eerste trimester van haar zwangerschap had ze het zwaar en voelde ze zich soms tegen het randje van depressie. In een eerder interview met Kek Mama onthulde ze dat ze weinig fysieke klachten had, maar een overweldigend gevoel van zwaarte ervoer bij het ontwaken. Ze erkende dat ze zichzelf soms niet herkende en vond de periode intens.
Voor Jessie Jazz was de tijd vóór haar zwangerschap ook moeilijk, omdat ze niet alleen haar vader verloor, maar ook een miskraam doormaakte in dezelfde week. Dit maakte haar reis naar het moederschap des te aangrijpender.
De komst van Xavier markeert het begin van een nieuw avontuur voor deze stralende ouders, vol liefde en onvergetelijke momenten die ze als gezin zullen beleven. Ze kijken uit naar de bijzondere band die ze met hun zoontje zullen opbouwen terwijl ze samen groeien en leren in de wereld van ouderschap.

↡ Bekijk hier de video ↡