Kijkers krijgen kippenvel van Duncan Laurence en Mell in Beste Zangers

duncan laurence mell beste zangers 1
Duncan Laurence, de bekende zanger, kijkt met veel blijdschap terug op zijn deelname aan het populaire tv-programma 'Beste Zangers'. Hij deelde zijn gevoelens via Instagram, en de laatste aflevering van dit seizoen werd zaterdagavond uitgezonden op NPO 1.

Duncan in Beste Zangers

Duncan blikt terug op zijn ervaring in het programma en zegt: "De laatste aflevering van Beste Zangers zit er alweer op. Ik heb enorm genoten van dit avontuur. Dankjewel, dankjewel, dankjewel."
In de laatste aflevering van het seizoen zong Duncan zowel een duet met MEAU als met zangeres Mell. Vooral het duet met Mell raakte de emoties van velen. Ze brachten samen het prachtige nummer 'Don’t want a heart' van Sonny Tennet ten gehore.

Beste Zangers afgelopen

De duetten-aflevering markeert het einde van het huidige seizoen. Maar fans hoeven niet te treuren, want Jan Smit beloofde in de laatste minuten van de show dat het programma zeker weer terugkomt.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Je kunt het aangrijpende duet van Duncan en Mell hieronder bekijken. Naast Duncan deden ook Marco Bakker, Douwe Bob, Nick Schilder, MEAU, Mell en Numidia mee aan dit geweldige zangprogramma. Als je de hele aflevering wilt zien, kun je deze hier terugkijken.
Beeld: Avrotros, NPO

↡ Bekijk hier de video ↡