50 shades darker bezoekers vergeten hun komkommers

giphy
Komkommers. Door een salade, als snack… Ik hoor je al denken, viezerik. “Daar kunnen we nog wel wat anders mee.” Hier 3 voorbeelden van ladies met een dirty mind die, hoe toevallig, allemaal met de nieuwste wannabe SM-film te maken hebben.

Noorwegen

Het eerste geval deed zich voor in Noorwegen. Niet te missen, het bericht over die gleufgroente in de bioscoopzaal na vertoning van Fifty Shades Darker. Geen wonder dat meteen gedacht werd dat ’ie als seksspeeltje was gebruikt. En vervolgens schaamteloos achter gelaten. Net zoals we onze one night stands de deur uit schoppen na een slechte beurt. Gevalletje slappe hap. Doe dan maar zo’n harde komkommer.
giphy

Amerika

Dat moeten ze ook aan de andere kant van de oceaan gedacht hebben. Ook daar vond het bioscooppersoneel maar liefst twee van deze langwerpige vruchten. Hoe braver de film, hoe spannender je het zelf moet maken. Aangezien Mr. Grey ineens een zachtgekookt ei is in deel twee, nemen we liever zelf de regie in handen. Glijden zullen we.
giphy

Australië

Maar waarom in godsnaam die komkommer?! In Sydney verklaarde de stoute dame in kwestie dat de groente in de aanbieding was. 2 euro’s maar, dat kunnen we van die latex leuters niet zeggen. Die moést dus mee. Ze zweert trouwens dat ze ‘m niet gebruikt heeft.
giphy