6 redenen waarom wij allemaal grote losers zijn

giphy
Sparen. Minder klagen. Het broeikaseffect tegengaan. Met sommige dingen gaan we gewoon altijd de mist in. Losers zijn we ook. Hier nog 6 goeie bedoelingen die niemand ooit vol kan houden.

1. Je studiewerk bijhouden

Na elk college lezen, samenvatten en je shit doen om een breakdown in de 12 uur voor je tentamen te voorkomen. Maar je moet ook nog eten koken, powernappen en 5 afleveringen netflixen. Zelfs nog de ramen lappen misschien. Tips, iemand?
giphy

2. Je slechte humeur niet afreageren op anderen

Maar soms kun je er gewoon niks aan doen. Het gaat fout als je je bed uit moet. Of honger hebt. Als mensen niet doorlopen. Hard kauwen. Tegen je praten terwijl jij muziek wil luisteren. Of überhaupt tegen je praten. Snap je .
giphy

3. Je fatsoenlijk insmeren met zonnebrandcrème

Nu de eerste zonnestralen weer tevoorschijn komen, wil je natuurlijk wel bruin worden. Factortje 30 op je porem is dan zegmaar helemaal kut. Na een keertje smeren geen resultaat zien, betekent lekker eigenwijs een uurtje zonder. Met als gevolg dat je zo rood bent als de nieuwe lippenstift van je vriendin en ook de vellen van je rug te trekken zijn.
giphy

4. Alles netjes houden nadat je hebt opgeruimd

Je kamer, bijvoorbeeld. Op de één of andere manier blijft dat ding nog geen twee dagen schoon. Boeken, sneakers, etensresten en overal kleding. Om je bed te kunnen vinden moet die hoop vervolgens terug in je kledingkast, die nu dus in meer chaos verkeerd dan Nederland op Koningsdag.
giphy

5. Op tijd komen

Het begint ’s ochtends al: je hebt alles gedaan om tijdig uit je nest te rollen. 6 wekkers gezet, extra snoozetijd ingecalculeerd en het koffiezetapparaat de avond van tevoren al klaargezet voor gebruik zodat je alleen nog op de knop hoeft te drukken.
Vervolgens besluit je iets anders aan te trekken dan gepland, struikel je over 5 paar schoenen die nog op de grond liggen en spuit je tandpasta over de vloer. Rennen naar de bus of jezelf naar de tering trappen op de fiets om vervolgens hijgend aan te komen op je plek van bestemming. Te laat uiteraard. Sukkel.
giphy

6. Elke dag on fleek zijn

Lukt niet als je elke ochtend met je eigenwijze kuttekop toch weer andere kleding uit de kast trekt. Mascara zit zo op je voorhoofd en koffie gaat trouwens ook net zo makkelijk over je shirt als je haast hebt. Allemaal het gevolg van punt 4 en 5. Leer het nou eens, verdomme.
giphy