9 situaties waarbij vreemdgaan oké is

Verliefd, samenwonend, vreemdgegaan? Het is niet zo dat Xander, Sylvie,Yolantheen Matties ex de spits hebben afgebeten. (Vergeten we iemand? Laat het ons maar even weten in decommentsbeneden.) Niet alleen BN'ers, maar ook wij nemen het niet al te nauw met het loyaal zijn an sich.

1. In een open relatie:

Maar eigenlijk is een 'open relatie' simpelweg een synoniem voor rondneuken zonder je schuldig te hoeven voelen.

2. Wraak: jouw vriend(in) is eerst vreemdgegaan?

Oh no! Dus neem je maar wraak door hem/haar op dezelfde manier terug te pakken. Of je zakt gewoon eventjes niet naar dit niveau af en uit steekt zijn playstation of haar schoenencollectie in de fik.

3. What happens in [vul stad in], stays in [vul stad in]:

Een andere stad, geen namen en geen getuigen - niet alleen een walhalla voor inbrekers, maar ook voorcheaters. Al weet je vriend(in) het niet, kan je 'm ook geen pijn doen toch? Ook al is de kans klein dat iemand er ooit achterkomt, je geweten zal je met alle liefde je leven lang blijven herinneren aan je... uitstapje.

4. BN'er bonus:

Voor het twijfelachtige geval dat Michiel Huisman of Carice van Houten zichzelf opeens fysiek aanbiedt, dan heb je groen licht om vreemd te gaan. Maar zoals ik al zei: twijfel.

5. Het zit tussen je oren:

Af en toe vreemdgaan in je hoofd is oké. Zolang het maar daarboven in je mooie koppie blijft hè?

6. Flirten:

Het uitwisselen van lichaamssappen, een kus of alleen de gedachte? Waar vreemdgaan begint, verschilt van persoon tot persoon. Een onschuldig flirtje moet kunnen.

7. De seks is kut:

Christian Grey is je idool, maar je vriend(in) heeft het niet zo op je pink die een éénrichtingsverkeersopening stimuleert? Uit onvervulde sekswensen ontstaat frustratie. Vertel gewoon waar je van houdt en maak het bespreekbaar. Want zo ging het toch ook een beetje in " Fifty Shades of Grey ”?

8. Het is de natuur:

Mannen zijn prehistorische jagers, vrouwen komen van Venus en Jan Smit kan zingen. Sommige bullshit blijft hardnekkiger vastplakken dan kauwgom onder je schoenzool. Trek die mammoetpels van je pik af en duik in de uitvinding van de 21e eeuw: ONLINE PORNO!

9. Het is beter voor mijn eigen relatie:

Oké, als je dit punt hebt bereikt, pak je spullen en sterf.

Waar begint volgens jou al 'vreemdgaan'?
Laat het ons weten in de reacties hieronder.