Better than Ever: dit zijn de kandidaten uit de slotaflevering

header better than ever
In het nieuwe programma Better than Ever keren oud kandidaten uit programma's van Idols tot The voice of Holland terug in de spotlights. Lijden zij inmiddels een leven vol glitter and glamour? En hoe zit het nú gesteld met hun zangkunsten?

Better than Ever

In het programma Better than Ever blikken oud kandidaten van talentenjachten terug op hun avontuur en zijn ze vastberaden nog één keer het dak eraf te blazen. Nu niet meer in een stressvolle setting waarbij alles erom draait om publiekslieveling te worden, maar in een knussere setting waarbij zij zèlf de winnaar van de aflevering kiezen .
We stellen hier alvast de finale kandidaten aan jullie voor!

Rochelle Perts

Misschien zegt de naam Rochelle Perts je niks, maar de kans is groot dat je helemaal uit je dak bent gegaan op de nummers 'Shotgun' en 'All Night Long". Hoewel de winnares van X Factor 2011 uit de schijnwerpers is verdwenen, heeft zij toch deze mooie hits op haar naam staan. Inmiddels verdient ze haar knaken in een kledingzaak, maar haar liefde voor muziek zult nooit stoppen. Met het nummer 'Teardrops' van Womack&Womack maakt ze flinke indruk waardoor zij in de slotaflevering mag terugkeren.

Jennifer Ewbank

Wanneer we elf jaar terug in de tijd duiken, komen we aan bij het áller eerste seizoen van The voice of Holland. Heel timide zat daar een blond meisje achter de piano die vooral bekend stond als hét zusje van John Ewbank. Dat Jennifer Ewbank zelf ook heel wat talent in huis heeft bewees ze en ze schopte het tot de halve finale . Ook na de talentenjacht heeft ze er een carrière aan over gehouden, zo ging ze op tour door Japan en nam ze meerdere single's op. Tijdens Better Than Ever wilde ze vooral laten zien dat ze buiten haar lieve en onschuldige kant ook wat stoerder kan zijn. Dat heeft ze met dit optreden zeker bewezen.

Melissa Janssen

Als 15-jarig meisje won Melissa Janssen het programma 'The Next Pop Talent', maar het grote publiek zult haar waarschijnlijk kennen als deelnemer van The voice of Holland. Destijds baalde zij enorm van het feit dat ze er niet met de winst vandaar ging. Als de volwassen en wijze meid die ze nu is, kan ze alleen maar blij zijn. Ze geeft aan dat ze tijdens het programma totaal niet wist wat ze nu eigenlijk leuk vond. Ondertussen heeft ze zich ontwikkeld als de ware rock chick die ze nu is. Met een band geeft ze verschillende optredens door het land en ook tijdens haar optreden in Better Than Ever weet ze het dak eraf te knallen.

Jim van der Zee

Zo snel als de fame stijgt na de winst van een talentenjacht, zo snel dat het ook weer verdwijnt. Jim van der Zee won in 2018 The voice of Holland. Tegenwoordig is zijn leven íetsje minder glamoureus .
Jim weet ook dat er brood op de plank moet komen en dit doet hij door pakketjes te bezorgen. Gelukkig is hij het zingen niet verleerd en bewijst hij dit met zijn prachtige vertolking van het nummer 'Let it be'.

Kelvin Muïs

Kelvin Muïs ook wel bekend als Kelvin Allison begon zijn carrière als negentien-jarig knulletje op het podium van X Factor, waar hij de derde plek behaalde. Hierna bleef het even stil, waarna Kelvin nog een kans waagde tijdens The voice of Holland. Wanneer Better than Ever op zijn pad komt, begint het weer te kriebelen voor hem, als hij maar iets moois kan neerzetten. En dat heeft hij zeker gedaan.

Chris Hordijk

Chris Hordijk, ook wel bekend als het broertje van Lisa Loïs, kijkt met afschuw terug naar zijn deelname aan The Voice of Holland. Zo probeerde hij zijn deelname aan het programma te verzwijgen voor zijn dochtertje, dit lukte totdat de geruchten over haar beroemde papa door de wandelgangen van school zwierven. Chris bleef wel doorgaan in de muziek, ondanks dat hij werd geforceerd YMCA te zingen voor groot publiek (tot grote afschuw van hemzelf). Hij wilt namelijk alleen zingen wat hij zelf ook mooi vindt. In Better Than Ever wordt zijn optreden vooral door Waylon opgepikt, hij zorgt er namelijk voor dat Chris álsnog in de slotaflevering mag verschijnen.