Welke cocktail past bij jouw sterrenbeeld?

rumag header blog 4
Yes, we mogen sinds 19 mei weer wat langer op het terras zitten! Perfect moment om te proosten met een cocktail. Schiet je ook in de stress bij het kiezen van een cocktail? Niet nodig. Vertrouw voortaan gewoon sterrenbeeld. De keuze voor een cocktail kan namelijk best iets te maken hebben met je geboortedag!

Welke cocktail ben jij?

Steenbok - Espresso Martini
Steenbokken zijn eigenzinnige types. Ze hebben flink wat doorzettingsvermogen en kunnen keihard werken. Steenbokken zijn perfectionistisch en kunnen best streng zijn voor zichzelf. Om alle deadlines te halen, heb je natuurlijk een beetje cafeïne nodig. Een Espresso martini past het beste bij jou. Vissen - Cuba Libre
Vissen zijn gevoelige mensen! Ze pikken andermans gevoelens snel op, hebben gevoel voor humor en zijn tikkeltje mysterieus. Vissen zijn sterke persoonlijkheden en kunnen goed tegen alcohol. Gooi rum, cola en limoensap bij elkaar en je hebt de perfecte Cuba Libre.
Waterman - NegroniWatermannen kunnen rustig zijn, maar barsten ondertussen ook van de energie. Ze onderscheiden zich graag van de rest en willen vooral authentiek zijn. Als waterman meng je je super easy gezelschap. De Negroni past het beste bij jou. Negroni is een klassieke, uit Italië afkomstige cocktail met een bitterzoete smaak. Ram - Dark & Stormy
Een ram zit vol energie en vinden het leuk om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Ze zijn zelfverzekerd, vastbesloten en soms een tikkie koppig. Met een ram is het nooit saai. De Dark & Stormy past het beste bij jou.
Stier - MojitoStieren zijn romantisch, stabiel, soms een tikkeltje pittig, maar altijd verfrissend. De klassieke Mojito rum, limoen en punt is het drankje voor de stieren onder ons. Tweelingen - Mimosa
Ja, tweelingen kunnen soms twee gezichten hebben. Maar ze zijn vooral erg gezellig, sociaal, grappig en houden van plezier. Het zijn frisse verschijningen en ze zijn goed in sociaal contact. Ben jij een tweeling? Dan past het half sinaasappel-half cava/prosecco drankje Mimosa het beste bij jou.
Kreeft - Pina ColadaKreeften zijn gevoelige types! Ze houden van warmte, gezelligheid en mensen. Kreeften zijn gek op reizen en zomer. En wat past daar beter bij dan een tropische cocktail met ananas, rum en kokosmelk?Leeuw - Pornstar MartiniLeeuwen zijn uitgesproken types, hebben altijd hun woordje klaar en zijn niet bang om op te vallen. Maar de meeste leeuwen hebben eigenlijk een klein hartje. Leeuwen doen er graag een schepje bovenop en dat doen ze graag met extra passie. De Pornstar Martiniof Martini Pornstar is een sexy martini cocktail met passievrucht en vanille vodka. Maagd - Margarita
Maagden worden vaak gezien als perfectionistisch. Ze houden van orde en overzicht. Maagden hebben oog voor detail en laten niet veel over zichzelf los. Maagden houden van gezelligheid en schoonheid, maar niet van al te veel tierelantijntjes. Ze zijn eerlijk en recht voor hun raap. De klassieke Margarita met Contreau, limoensap en tequila past dan ook het beste bij de maagd.
Weegschaal - Aperol SpritzBij een weegschaal draait het allemaal om balans. Het zijn vaak slimme en charmante mensen. Ze houden van afwisseling en avontuur. Daarom past een Aperol Spritz het beste bij jou. Zet de prosecco en Aperol en het bruiswater maar vast klaar. Schorpioen - Moscow Mule
Je mag een schorpioen nooit onderschatten. Het zijn vurige persoonlijkheden vol passie. Maar flik je een schorpioen iets? Dan zal hij/zij je misschien vergeven, maar het nooit vergeten. Schorpioenen zijn geheimzinnig en krachtig, net als de cocktail die luistert naar de naam Moscow Mule.
Boogschutter - Bloody MaryEen boogschutter laat zich nooit door andere mensen leiden. Als Boogschutter ben je iemand met een vrije geest. Boogschutters zijn avontuurlijke mensen en staan open voor nieuwe avonturen. Ben je een boogschutter? Dan past de pittige Bloody Mary het beste bij jou.
Zin om alle cocktails te proeven? Dat kan natuurlijk ook. Maak dan gewoon mini cocktails die je verdeeld over onze allerleukste shotglaasjes. Of klik hier om ons drankspel Te Veel Info te bestellen.