De supermarkt is een broedplek voor vele irritaties

Als je nog op de middelbare zit, ken je het vast als de plek waar je energyblikjes en saucijzenbroodjes haalt. Als je student bent, herken je het als de plek waar je zondagmiddag een anti-kater pakket haalt. En als je op jezelf woont herken je het als de plek waar je bijna alles van je salaris uitgeeft; de supermarkt! Maar wat is er nou zo irritant aan de supermarkt?

Lange kassarijen

Even boodschappen doen en dan vlug weer naar huis. Nou vergeet het maar. Sta je daar met je boodschappen, dacht de halve stad om dezelfde tijd hetzelfde te gaan doen. Spitsuur dus. En die actie van "4e in de rij = boodschappen gratis!" klopt dus niet he. Ik ben zo vaak 4e, 5e, of 6e in de rij geweest en mocht alsnog lekker alles afrekenen. Stumperds.

Mensen die je niet voorlaten

Zelfs als je met alleen een Balisto aansluit bij een kassa zijn er nog mensen die je niet voor laten gaan. Dit soort mensen plannen thuis hun hele boodschaptrip uit en hebben iets van twee overvolle winkelwagens. Fuck you, iedereen die mij nooit heeft voorgelaten.
giphy

Oude mensen die voor de schappen blijven staan (en ter plekke sterven)

Natuurlijk wacht ik keurig wanneer ik een oude oma met trillende handjes een pak melk zie pakken. Maar als zij er al 4 heeft en opeens helemaal bevroren voor de koeling staat raak ik toch lichtelijk geïrriteerd.
giphy

Mensen die in elk fruitstuk knijpen om te zien welke rijp is

Ja lukt het ja? Zijn allemaal niet zo rijp he? Als je alle avocado's in die bak heb gehad, moet je deze eens proberen. Hopelijk zit er daar wel eentje in die perfect voor jou is. Je bent een zuurpruim en iedereen haat jou. Je staat namelijk al 10 minuten alle fruitsoorten aan te randen, viezerik.
giphy

Men die contact wil betalen bij pinkassa

Natuurlijk staat er al een aardige rij, maar dan is degene die moet betalen ook nog eens vergeten dat het een pinkassa is. "Oeps, kan ik toch even contact betalen?" Tuurlijk pin-kut , dat bordje hangt daar gewoon ter decoratie.
giphy

Slome vakkenvullers

Geen disrespect naar vakkenvullers, zonder jullie zou er namelijk niets in de schappen liggen. Maar sommige zijn zo sloom als je ze iets vraagt. "Hey weet je misschien waar de eieren liggen?" vraag je aan eentje. "Tuurlijk, daaro", wijzend naar 5 verschillende gangpaden. Okay top, thanks. Ik had het ook niet moeten vragen. Mijn fout.
giphy