Deze 9 problemen hebben vrouwen met grote borsten

p5evnxsif4amw
Vrouw zijn is gewoon heavy oké - vooral als je borsten 15 kilo per stuk lijken te wegen, je geen mooie beha's kunt vinden en er altijd wordt gevraagd of ze echt zijn.
Je hebt een grote voorgevel? Klote ja. Soms dan. Want even heel eerlijk, het maakt je wel ietsje vrouwelijker en ze komen soms zelfs van pas. Maarrrr big boobies kunnen een bitch zijn WANT:

1. De trap is een klootzak

Bij elke tree naar boven figureren je boobs als een springkasteel en je mag blij zijn dat je linkerboob je Latte Macchiato Caramel niet in je gezicht smijt en je rechterboob je iPhone 6s niet de trap naar beneden tyft.
p5evnxsif4amw

2. Doei decolleté

Soms heb je gewoon een iets meer decolleté dagje. Maar nadat de 10e jongen zichzelf in je boobspleet verliest, heb je spijt.
nh6cwm2a3mbb2

3. Tietzweet - Uuuhhgl

Zomer. Leuk. Maar temperatuur omhoog = zweetlevel omhoog. Waarbij alle zoute zweetdruppels zich als het rechter IJsselmeer en rechter Markermeer verzamelen onder je borsten. Waarna je ze omhoog moet tillen om het zweet weg te vegen.

4. Mooie BH’s?

Je gaat geen mooie BH’s vinden bij de H&M. Maar ze zijn er heus wel. Ergens. Maar dat zijn meestal de lelijkste fucking BH’s ever. Zo’n model dat je onder een oma haar trui ziet uitsteken, schurend op de grond. En al heb je eindelijk een mooie gevonden, kan je ‘m niet betalen. Of je moet een maand niet willen en kunnen eten.
tvcqc1ejkvone

5. ZO.FUCKING.ZWAAR.

Het is überheerlijk om jezelf na een lange dag uit je borstgevangenis te bevrijden. Op dat moment wordt je er weer even van bewust hoe zwaar die joekels eigenlijk zijn - niet te vergeten je rugproblemen en de snijwonden in je schouders. Kutbandjes.
wirn4ssnssqqw

6. Slaap, kindje slaap

Op je rug slapen? Ongemakkelijk. Op je zij dan? Pijnlijk. Op je buik anders? No fucking way.
94a6bc90 c4f1 0132 4594 0ebc4eccb42f

7. 'Zijn ze echt?'

Ja, mijn borsten zijn echt. Nee, je mag ze niet aanraken om het te controleren. Sterf.

8. Geen beha? Eh, nee

Mét BH bouncen je titties al genoeg… en dat zonder BH? Ondergaat Groningen niet al genoeg aardbevingen denk je?
x9xx0shyxkhrm

9. Geen crop tops voor jou babe

Alhoewel het wel leuk zou zijn om je taille en buik te kunnen showen, is zoiets met grote tieten onmogelijk. Ziet er eerder uit alsof je een shirtje van je 5-jarige zusje hebt gestolen.
l2jjzwpewyhmyrrjq
Headerfoto: Instagram @zimrageurtsss ©