Deze wijnen zijn spotgoedkoop én lekker voor jouw kerstdiner!

schermafbeelding 2023 12 22 om 165308
Met de feestdagen voor de deur, is het tijd om na te denken over de perfecte wijn voor het kerstdiner. Gelukkig hebben we vinoloog Jacqueline om ons te helpen. Zij deelt vijf heerlijke en betaalbare wijnen, elk met bijpassende recepten, om jouw kerstdiner extra speciaal te maken.

Wijn

De selectie begint met de Sacred Hill Pinot Noir (9,99 euro), een droge rode wijn ideaal voor gerechten zoals carpaccio of eendenborst. Dan is er de Mâcon Villages (9,99 euro), een droge witte wijn uit Bourgogne die goed past bij visgerechten. De Pinot Gris Elzas (5,99 euro), een fruitige witte wijn, is perfect als aperitief of bij pittige gerechten. Voor liefhebbers van rode vino is er de Chianti Classico Riserva (7,99 euro), ideaal voor vleesgerechten of pasta. Tot slot is er de Icewine Vidal (14,99 euro), een zoete ijswijn uit Canada, die bij elk dessert past.

LIDL

Deze wijnen zijn onderdeel van LIDL's Deluxe-assortiment, waar je meer dan 500 luxe, maar betaalbare producten
voor de feestdagen vindt. Jacqueline's laatste tip is eenvoudig: kies wat je lekker vindt en geniet van de gezelligheid. Met deze wijnen en recepten wordt je kerstdiner gegarandeerd een magische ervaring.