Dit zijn de 10 type drinkers in jouw vriendengroep

giphy
Zuipen, drinken, tanken, doorzakken. Je kent het wel. Met je vrienden een avondje helemaal naar de getver. De een drinkt meer dan de ander, eentje wordt heel emotioneel en een ander valt zo in slaap. Dit zijn de 12 type drinkers die sowieso ook in jouw vriendengroep zitten.

1) Het meisje dat ''niet zo dronken is''

Ze is een engeltje. Maar ze is wel een dronken engeltje. En dat is vooral te zien aan haar tomatenhoofd en de slechte dansmoves. En oja; dit is het meisje waarmee je meestal ''per ongeluk''' in bed beland. En ''zoiets doet ze trouwens nooit''.
giphy

2) De filosoof

Hij is een echte denker en poëet. Hij filosofeert terwijl hij nipjes neemt van zijn rode wijn. Ook stelt hij vragen waarmee jij je dat moment nul mee bezig houdt. ''Watiseigenlijk de waarheid?'' en ''Waarom is GTST eigenlijk nog op tv?
giphy

3) De cheerleader

Zonder deze vriend(in) zou je niet eens uit huis zijn gekomen. Roept: "Weet iemand hoe laat het is?'' en schreeuwt er dan achteraan: ''Tijd voor shots!''. Deze vriend is trouwens de eerste die begint met janken.
giphy

4) De beatboxer

Goeie beat man! Het beatboxen maakt hem alleen maar luider. Alcohol zorgt ervoor dat deze vriend de raarste moves eruit gooit. Geniet gewoon van de show, ook al zit heel je bek onder zíjn speeksel.
giphy

5) De Shakira

Dit is de Koningin van de nacht. Ze draait zo soepel met haar heupen, zelfs als ze zit. Voor je het weet heeft ze haar hakken in haar handtas gepropt en schuift ze op haar sokken de dansvloer op. Iedereen aan de fu-cking kant!
giphy

6) De ''ik moet echt ff m'n ex whatsappen''

Zodra deze vriend een paar biertjes teveel op heeft, veranderd hij in een emotioneel wrak. Hij begint te janken in een hoekje. Zijn telefoon tegen zijn borst gedrukt; hij heeft net een appje gestuurd aan zijn ex. "Hey, ik weet dat het al 2 jaar uit is enzo, maar ik mis je nog wel''. Wat een loser. Gelukkig heeft zijn ex al lang een nieuw nummer en komt het appje niet eens aan.
giphy

7) De ''eigenlijk wil ik niet eens mee''

Vervelend. Irritant. Een blok aan je been. Deze vriend(in) zag het bij het indrinken al niet zitten en is nu in de club al helemaal klaar. ''Wat is het druk hé?'' of ''Hoelaat willen jullie naar huis?''' hoor je meer dan eens op dezelfde avond.
giphy

8) De Rambo van de club

En dan bedoel ik niet stoer. Nee, Rambo als in ''Ik ram je zo de club uit''. Vindt het leuk om bij de deur van de club al een fittie te starten met beveiligers. Iedereen die hem per ongeluk aantikt kan een klap verwachten. Deze vriend moet je elke zondagochtend standaard ophalen bij het politiebureau.
giphy

9) De Ladykiller

Kijk niet in zijn ogen. Doe je dit wel, dan wordt je meteen verliefd. Je weet dat hij alles uit de kast zal trekken om jou te veroveren. Zwoel en sympathiek. Een topgozer. Alleen ben jij wel al de 7e chick waar hij op afstapt.
giphy

10) De hongerige

Minder vervelend dan nummer 7, maar kan toch aardig doorzeuren. ''Als we zo gaan, kunnen we dan nog ff langs de Mac?'', ''Ik heb echt ongelooflijke honger''. Ja-ha, we komen daar heus wel langs. Focus jij je nou maar gewoon op het drinken. Kindjes in Afrika,diehebben pas honger.
giphy