Dit zijn de beste carnavalskostuums voor dit jaar

giphy
Alaaf! Tijd voor bier, tieten en springen op foute remixes van de nummers die de afgelopen weken in de Spotify top 40 stonden. Je bent er helemaal klaar voor. Vervoer, locatie en slaapplek zijn gefixt. Wat heb je nog meer nodig? Je kostuum natuurlijk. Laten wij je een handje helpen, want wat moet je nou precies aan?

1. De meest voor de hand liggende keuze

Iemand die natuurlijk al een nar van zichzelf is, is meneer Trump. Deze halve wortel is sowieso al lachwekkend, laat staan als je het slappe aftreksel van de Amerikaanse president bent. Je hebt een hoop oranje make-up en het haar van je balzak nodig. Die make-up gooi je op je gezicht en dat haar plak je op je hoofd. Voilà, een Trump.
giphy

2. Ga als het Pispaaytje

Dit is wel een van meest eenvoudige kostuums. Wat heb je nodig? Slechts een blonde pruik, een telefoon met camerafunctie en een hoop bier! Trek die pruik over je hoofd, giet wat bier in je mik en laat vrienden je filmen. Gegarandeerd lachen geblazen!
giphy

3. Wees de Hollandse Salt Bae

De hit van het internet. Deze man is een dikke baas. Wat je nodig hebt? Een classy brilletje, je haar in een scheiding en een berg zout! Leuk: strooi zout op mensen die out op de grond liggen. Succes!
giphy

4. Ga als rapper en fix gratis bier!

De twee bekendste rappers van ons land hebben het wel heel makkelijk gehad het afgelopen jaar. Even optreden en dan meteen al gratis drank krijgen! Nu kan jij dat natuurlijk zelf ook doen. Zet Lil' voor je naam of Flex achter je naam, spit een paar BARZ en geniet van al het gratis bier. Geen dank he!
giphy