5 stappen om iedereen te laten weten dat je een kleine pik hebt

giphy
Hey man! Goed dat je er bent. In deze moderne tijd hebben we steeds minder ruimte om te doen wat willen doen. En daarom moet je het slim spelen. Want hoe laat je tegenwoordig anderen weten dat je een garnalen-pik hebt zonder je broek naar beneden te trekken? Nou, volg dit stappenplan en find out. Hier zijn 5 stappen om iedereen te laten weten dat je een kleine pik hebt. Dit artikel is geschreven door Robbert Zwols.

Stap 1: GASSSEEEEEEEEN!!

Het is bijna onmogelijk om een kleine piemel te hebben en langzaam te rijden. Het kan gewoon niet! Op de snelweg minimaal 50km/h harder rijden en in de bebouwde kom miniaal 100km/h harder dan de toegestane snelheid is een must. Bij het stoplicht wegrijden alsof je 5 sterren in GTA hebt? Zeker doen. Tune die Opel Manta helemaal kapot en maak je buren wakker wanneer jij naar je job als magazijnmedewerker racet. Zij mogen ook weten dat je een mini-dick hebt!
giphy

Stap 2: Daar..moet..een..piemel in!

Één van de meest herkenbare kenmerken van de man met de kleine Schwanz is vrouwonvriendelijk gedrag. Het begint natuurlijk heerlijk licht en klein, met een "Hey jij daar" naar ieder willekeurig vrouwmens in de kroeg. Mocht daar niemand op reageren, probeer dan iets als "Mooie schoenen, NEUKEN?!!". Vrouwen vallen als een blok voor mannen die hun outfit kunnen complimenteren. Plus, door je opmerking daarna weet zij ook meteen dat je lid van de Lil' Dick Gang bent. Twee vliegen in één klap!
giphy

Stap 3: Attteeeeeeeeen!

We blijven nog even in de kroeg. Want mannen met een kleine pielemuis weten waar zij thuishoren. Een veelgehoorde misvatting is dat een vrouw een attente man wil. Ze willen eigenlijk een attende man. Wist je niet hé? Beter begin je die emmer bier te bestellen en at je die in één tuig weg. Terwijl je nog een kwartier een spoor van bier-boertjes uitproest, weten alle mensen (en dus vrouwen) in jouw omgeving dat jouw dick kwa lengte op een kapotgeslepen potlood lijkt.
giphy

Stap 4: Vechten till we die

Uitgaan en jij gaan goed hand in hand. En vooral wanneer jij per ongeluk door een andere dude wordt aangetikt. Dan mag hij wel heel pussy zijn excuses aanbieden, die klappen gaat 'ie krijgen! Je hebt toch niet voor niets die online cursus Taekwondo gedaan?! Zorg ervoor dat hij gaat liggen en in ieder geval die avond niet meer opstaat. Dat je nu geen enkele club meer inkomt maakt niet - dat was toch niet het doel van de avond. Het doel was om te laten zien dat jij de kleinste liefdesdolk van de rij hebt. Gelukt!
giphy

Stap 5: Regeltjes doen je niets

Wanneer je in de sportschool eindelijk voldoende Instagram-waardige kiekjes hebt genomen, is het tijd om pleite te gaan. Met je handdoek het fitnessapparaat afnemen? Dacht het niet. Anderen doen dat maar. Je hebt niet eens een handdoek meegenomen. Rondom de plek waar je net stond liggen dumbbells variërend tussen de 5 en 50kg (probeer ze allemaal!). No way dat jij die terug gaat leggen. Hoe moet de rest van de sportschool anders weten dat je elfde vinger een pink is?
giphy