Hierom is masturberen soms beter dan seks

giphy
Of je nu man of vrouw bent, je weet zelf het beste wat je lekker vindt. Liever hard dan zacht, met of zonder pauzes; iedereen heeft wel een voorkeur. In een relatie zijn die dingen wel te bespreken. Maar met bijvoorbeeld een one-night-stand is dat weer een stukje lastiger. Daarom hier een aantal redenen waarom masturberen soms beter is dan seks.

1. Je hand praat niet terug

Het klaagt niet over de ligpositie of sms't je niet in de ochtend of je misschien nog eens af wil spreken. Het zal je niet dwingen om naar Titanic te kijken.
giphy

2. Masturberen is 100% gratis!

Als je denkt dat seks normaal gratis is, denk je niet helder. Je moet naar de club, entree betalen, en dan nog een taxi naar huis fixen. Je hand hoef je daarentegen geen drankje aan te bieden.
giphy

3. De baas, dat ben jij

Seks kan meer dan eens voelen als een compromis. Een beetje afzien, een beetje ingeven. Maar wanneer je masturbeert heb jij de touwtjes in handen. Nouja, ''touwtjes''..
giphy

4. Fantaseer erop los

Misschien wel het beste aan masturberen, is dat er geen rem is aan jouw fantasie. Natuurlijk kun je aan rollenspel doen, maar er is een limiet. Je vriendje zal nooit echt op die filmster lijken en je vriendin zal nooit zo sexy zijn als die docente van de middelbare.
giphy

5. Je hebt vaker beter orgasmes

Wie weet er nou beter wat je lekker vind dan jijzelf? Precies! Hoe vaak is het wel niet voorgekomen dat een chick te hardhandig was daarbeneden? Of dat een jongen het likken misschien een beetje te serieus nam?Now you can do you.
giphy

6. Serieus 0 risico's

Waar je bij seks moet denken aan condooms, pilletjes of andere dingen, hoeft dit bij masturberen helemaal niet. Er wordt niemand zwanger en niemand krijgt een SOA. Je handen wassen is wel een tip, vooral als er nog wat hete pepers aan zitten.
giphy