Hoe je je leven kan verpesten in 7 simpele stappen

1. Eet altijd fastfood en drink alleen maar frisdrank

Je bent want je eet. Dus eet je fastfood, dan betekend dat dat je fast bent. Je moet overal altijd tegelijk zijn. Er zit niets bijzonders in groentes en fruit. Wie wil er nou een salade? Kom op, je weet wel beter.

2. Ga een opleiding volgen die alleen je ouders interessant vinden

Ga niet af op je eigen gevoel, maar laat je ouders je uitleggen wat jij leuk vindt. Zij kennen je namelijk het langst en het best. Waag het niet om zelf te kijken naar de opties. Jij gaat er toch niets van snappen. Laat je ouders alles maar regelen.

3. Neem een relatie met iemand die niets om jou geeft

Ah, heerlijk. Iemand die totaal niet om jou geeft. Dit is waar je al heel je leven naar op zoek bent. Je hebt zekerheid in je leven. Je weet zeker dat je nooit iets liefs zal ontvangen. En dat wordt ook dagelijks bevestigd. Gelukkig maar. Moet je eens voorstellen als je een relatie had met iemand die om je gaf. Haha!

4. Solliciteer voor een baan die je eigenlijk niks vindt

Het enige wat je er hoeft te doen is van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat 5 dagen per week aanwezig te zijn. Het is dus niet nodig dat je je baan leuk vindt. Maak ook geen vrienden met je collega's, want die ga je over 20 jaar toch niet meer spreken. Tijdverspilling.

5. Waag het niet om dingen te veranderen die je dwars zitten

En waag het al helemaal niet om nieuwe kansen aan te pakken als die zich aanbieden. Veel te veel risico. Trouwens, iedereen zit toch wel iets dwars? Waarom zou je dat veranderen?

6. Trouw met de verkeerde persoon

Net als bij je ongeïnteresseerde partner is het fijn om zekerheid te hebben. Zo ook in een huwelijk. Trouw met de verkeerde persoon omdat je vrienden ook allemaal gaan trouwen. Trouw met de verkeerde persoon omdat je denkt dat je na je 30e niemand meer gaat vinden.

7. Blijf jezelf zeggen dat je leven klote is en je geen toekomst hebt

Zelfkennis is de key
! Hoe eerder jij weet dat je leven klote is, hoe beter. Denk er maar niet aan om er iets aan te veranderen. Laat het gewoon lekker kut. Iets veranderen aan de situatie is toch niks voor jou. Nee he? Precies.