Hoe kom ik uit de friendzone?

giphy
De friendzone doet pijn. Het is een zwart gat dat gecreëerd is door fuckboys en mooie meiden, speciaal voor de stumpers. Hoe je weet of je in de friendzone zit? Je bent vrienden met een meisje en je bent stapel op haar. Alleen lijkt dit niet wederzijds te zijn door haar standaard uitspraken als: "Je bent echt als mijn broertje, zo fijn!". Auw, inderdaad. Dus, hoe doorbreek je de muren van deze enorm trieste isoleercel?

1. Negeer haar eens

Wees niet meer zo afhankelijk/wanhopig. Als zij je weer eens appt om "lekker haar hart te luchten" zeg je dat je niet kan. Dat je al met een Tinderdate hebt afgesproken ofzo.
giphy

2. Laat een baard staan en hit the gym

Versterk die mannelijkheid! Laat haar zien dat je man i.p.v. jongetje bent. Fix een sixpack en laat haar die niet aanraken. Jullie zijn tenslotte toch alleen vrienden ?
giphy

3. Smack that aaaaasssss

Ze ziet jou waarschijnlijk als haar broertje omdat je je ook zo gedraagt. Dus,smack haar asseens. Schrikt ze van, maar vind zij stiekem wel nice.
giphy

4. Flirt met haar!

Dit heb je natuurlijk nog niet gedaan. Geef haar complimentjes. Maar niet van diesoft shit. Gewoon straight to the pointzijn. Draagt ze een uitdagend hemdje? Zeg dan: "Weet je waar dat hemdje hoort? Op de vloer van mijn slaapkamer".
giphy

5. Alles of niets

Werken deze tips niets? No problemo. Dan is zij niet voor jou, kan gebeuren maat. Blijf er dan niet in hangen en ga opzoek naar een andere meid die wel interesse heeft. En je kan vrienden blijven met die chick die jougefriendzonedheeft. Maar de vraag is natuurlijk of JIJ daar wil zin in hebt.
giphy