Hoe weet ik of ik een man of juist een hond nodig heb?

giphy
Rare vraag? Nee hoor. Zeker niet met al die mannen die tegenwoordig niet meer te vertrouwen zijn. Maar iedereen heeft iemand nodig in zijn zielige leventje. Maar hoe weet je zeker of je écht een man wilt in plaats van een geweldige Franse Bulldog met een schattig koppie?

Zoek je naar gezelschap?

Wil je je leven verbeteren door het met iemand te delen? Dan ben je op zoek naar een hond
! Honden zijn niet voor niets de beste vrienden van de mens. Dus kies voor een hond, want die zal je nooit een appje sturen dat hij vanavond niet kan komen omdat hij "even met de guys" is.
giphy

Zoek je naar een partner in crime?

Op zoek naar iemand die gaat waar jij gaat (kledingwinkels, verjaardag van je moeder, werkborrel ect.)? Dan is een hond
iets waar je naar zoekt. Én hij zal altijd de stok die je gooit naar je terugbrengen. Probeer dat maar eens van een man te vragen.
200

Zoek je naar onvoorwaardelijke liefde?

Honden zijn de enige wezens (in tegenstelling tot mannen en katten) die fucking hyped worden wanneer je thuis komt. Zonder reden verlaat je hen een paar uur en kom je even later weer terug. Ze houden nog evenveel van je. In dit geval ben jij dus op zoek naar een hond !
giphy

Zoek je je best friend forever?

Op zoek naar iemand die jou er elke dag aan herinnert dat je de beste persoon op aarde bent? Drie keer raden; dan ben jij op zoek naareen hond! Je kan zo vals meeschreeuwen met Adele als je wilt en je hond zal je alsnog aankijken met een blik van "YES WE HEBBEN HET NAAR ONS ZIN YES FEEST FEEST FEEST"
giphy