Janice Blok: "De vriendin van zijn vind ik nu irritant"

janice blok de vriendin van zijn vind ik nu irritant header
Heel Nederland kijkt de afgelopen weken hoe Gordon, Monica Geuze, Anna Nooshin en vandaag Janice Blok hun verhaal doen tegen onze Fawry in Geroezemoes . Maar wat moet je allemaal nog meer weten over de gast van deze week?

Janice Blok

Janice Blok 30 jaar oud is (12 oktober 1991) en een geboren en getogen Rotterdamse is?
De influencer ook kan zingen? Zo heeft ze twee keer meegedaan met X-factor.
Ze geen relatie had met Memphis Depay maar wél met de zeven jaar jongere Donny Roelvink. 4.
De vader van Janice lastig kon omgaan met de kritiek die zijn dochter kreeg en om die reden de haters er flink van langs gaf op social media?
Janice Blok plastische chirurgie totaal geen taboe vindt? Ze is er dan ook heel open over. Zo heeft ze naast traangootfillers ook haar lippen, neus en borsten laten doen en draagt ze tachtig procent van de tijd een pruik. 6.
Janice Blok weleens wordt vergeleken met Jaimie Vaes en dat Janice dat een groot compliment vindt?
La Blok een tattoo op haar onderarm heeft met de naam van ex Donny? Gelukkig voor de influencer is de naam in braille gezet en is de naam niet duidelijk leesbaar.
Er vaak over Janice wordt gezegd dat ze ADHD heeft, maar dat dat helemaal niet klopt? Ze noemt zichzelf liever positief en energiek, maar niets om een label op te plakken.
De ex-zangeres na de breuk met Donny haar telefoon twee weken uit heeft gezet om lekker op te laden? Ze vulde haar dag met kleuren en andere therapeutische dingen.
Janice vindt dat Juicechannel beter kan stoppen met bestaan omdat ze hun werk zo slecht doen?
Hieronder zie je de Janice uit 2011 met haar meidengroep Sway.