Een glimlach op het gezicht van een ernstig ziek kind bezorgen? Make-A-Wish Nederland doet het

make a wish new2 rumag header blog
Weet je dat elke dag gemiddeld 4 gezinnen in Nederland het bericht krijgen dat een kind in het gezin een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft? Make-A-Wish wil al deze kinderen veerkracht meegeven.

Make-A-Wish

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer kracht en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft. Reden genoeg voor Make-A-Wish om die allerliefste wens in vervulling te laten gaan. Bij Make-A-Wish noemen ze dat een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig zijn en dat van A tot Z maatwerk is. Alleen op die manier maak je met elkaar herinneringen die een leven lang meegaan.In de loop van de afgelopen jaren is de community van Make-A-Wish flink gegroeid. Mensen die in actie komen en het verschil maken in het leven van anderen. Van vrijwilligers, ouders, donateurs, zorgprofessionals en business partners die samen alles uit de kast halen om het onmogelijke onvergetelijk te maken. Dit zijn stuk voor stuk mensen die de samenleving verrijken. Want door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt het kind een positieve boost. Zo vinden de ernstig zieke kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan.
Ook onze Marijn en René hebben het genoegen om deel te mogen nemen aan deze journey. Zij gaan de komende weken mee tijdens bijzondere wensvervullingen. Benieuwd naar hoe zo'n wensdag eruit ziet? Bekijk dan onderstaande video.