Op deze manieren blijf je single (en happy)

schermafbeelding 2019 09 26 om 200345
Allereerst, HAPPY SINGLES DAY (in China, maar geeft niet, we vieren het gewoon).
Er is geen reden om jezelf zielig te vinden en de hele dag chips te vreten en films kijken omdat je alleen bent. Want stiekem is het erg relaxed om geen zeikend vriendje of irritante vriendin te hebben. Je kan je prima vermaken met jezelf met - je weet wel - van die rubberige en latex dingetjes.
Anyways, ga er even op, uhm, voor zitten, want wij gaan je vertellen hoe je single én happy blijft. Vriendjes, bah.

Slutt...ehh sexy dansjes

De ideale manier om single te blijven en single te zijn. Want wie wil nou niet elk weekend uit z’n plaat gaan? Ook in een relatie heb je af en toe wel zin om even geen rekening te houden met de ander. Achterlijke dansjes, nét iets te
slutty
twerken, noem het maar op. Ze komen allemaal voor op de dansvloer. Daar komt bij dat je lekker veel zuipt. Je niet je hoeft te verantwoorden voor die ene persoon waar je de hele avond mee hebt lopen tongen. Nog niet overtuigd, met je bek? Ga even snel door naar punt 2.
giphy

NOOIT TEVEEL SPEELGOED

Iedereen wilt af en toe aandacht. We willen alleen liever niet altijd toegeven aan de aandacht van een fuckboy. Gelukkig is er nog een andere manier. Komt ‘ie hoor: Seksspeeltjes. DE manier om jezelf aandacht te geven zonder gezeik van die ene crush. En ga nou niet zeggen dat je daar nooit gezeik mee hebt, want dat is wel zo.Je hebt tegenwoordig zoveel seksspeeltjes. Neem nou eens lekker een eitje. Een vibrerend ei met afstandsbediening bedoelen we dan. Overal te gebruiken. Zelfs als je op de bank zit en je moeder maar niet snapt waarom de afstandsbediening van de tv niet werkt.
giphy

LELIJKE TROL

Ook zat dat al die jongens de hele tijd een relatie met je proberen te beginnen?
Oprotten, wij willen gewoon single blijven. Dus, tip van de dag: om single te blijven kun je natuurlijk een berg filters over je foto gooien. Als je dan toch besluit om op date te gaan, wat gewoon echt geen slimme keuze is, heb je toch geen succes want je bent in het echt natuurlijk veel lelijker. Door deze slimme oplossing maak je nooit kans op een relatie en blijf je happy single.
giphy

IK KOM LEKKER NIET MAAR IK KOM WEL LEKKER

Als je toch aandacht wilt van een persoon in plaats van die heerlijke speeltjes, ga je gewoon een beetje appen. Wanneer diegene vraagt om af te spreken ga je gewoon netjes akkoord. Vervolgens staat hij op je te wachten met een bosje bloemen bij jouw favoriete restaurant, terwijl jij je vermaakt met je Easytoys. Een beetje aso, wel lekker.
giphy

RAAK 'M WAAR HET PIJN DOET

Als je echt single wil blijven en alles ervoor over hebt,, dan is deze optie zeker een goeie. 10.000% kans op slagen.
Het plan is dus lekker los te gaan met de beste vriend(in) van je scharrel tussen de lakens. Scharrel komt er toch wel achter, maar kan niet boos worden, want jullie hebben geen relatie. Grote kans dat hij of zij nooit meer met je spreekt. Hoppa, doei!
Pro tip: Doe niet teveel je best in bed met de beste vriend. Wij adviseren ‘standje zeester’ voor deze ene keer. Daarna kan je toch nog lekker de Satisfyer Pro 2 Next Generation gebruiken in je eigen bed. Of douche. Of Kast. Wat jij wil.
giphy

WIE IS JOUW SLAAF VANAAF

Ooit komt er een moment dat het te serieus wordt met een van je vaste scharrels en je het wil beëindigen. Hup, als een pleister, in één keer doorzetten. Helaas is het gevaar dat je scharreld dan heel hard gaat huilen, want wat moet hij nou zonder jou. Wat je ook kunt doen om deze ellende te besparen is het volgende. Stuur hem of haar een cadeaupakket van Easytoys. Bijvoorbeeld dit kinky Master & Slave bondagespel . Echt eentje die goed doet afschrikken. Schrijf een leuk briefje erbij met iets van: Kan niet wachten op vanavond, little bitch. Grote kans dat je meteen wordt geblokkeerd en je scharrel verhuist naar een ander continent.
giphy

DE LIJST DES DOODS

Ook al wil je single blijven, kan daten heel leuk zijn. Vooral het gratis eten of drankje. Zorg wel dat je op één lijn ligt. Je wilt natuurlijk niet dat je date volgende week wil trouwen en baby’s wil maken, terwijl jij hier alleen bent voor een beetje fun.
Kijk hoe het gaat en als je het te benauwd krijgt, trek je de lijst uit je jaszak.
Wat voor lijst? Nou gewoon die meterslange hele lijst waarop alle onrealistische eisen staan voor je toekomstige man of vrouw. Inclusief een verlanglijstje met alle gekke fantasieën en seksspeeltjes uiteraard.
Moet je kijken hoe hard ze wegrennen.
giphy

ZO PSYCHO DAT JE NAAR EEN INRICHTING KAN

Als je echt dedicated bent om single te blijven, waarom zou je het dan niet zwart op wit zetten? Stel een contract op met je andere psycho single friends en doe het lekker samen. Natuurlijk staat er in wat er moet gebeuren als iemand het contract verbreekt. Beëindiging van de vriendschap bijvoorbeeld, of geef gewoon een mini-begrafenis voor deze vriend. Hoe lang het contract loopt bepalen jullie zelf. Single blijven voor een jaartje of 5?
giphy
Als je nu nog in een relatie terecht komt, weten wij het ook niet meer. Om nog meer van ‘t vrijgezellige leven te genieten, check dan Easytoys.nl, met je single bek. Gegarandeerd nooit meer eenzame saaie avonden op de bank. Graag gedaan en veel speelplezier. ;)