RUMAG test EasyToys adventskalender en dit zijn de favorieten

loveboxxx adventcalendar 23 12
Zijn er echt mensen die netjes tot december wachten met het openen van een adventskalender? Dan moet je wel heel braaf zijn. Toen de EasyToys Naughty & Nice Adventskalender op de mat viel, heb ik* direct alle 24 vakjes open getrokken. Benieuwd naar de inhoud? Dit is mijn top 5 van leukste en vooral lekkerste toys.

Handcuffs & Legcuffs

Handboeien zijn vaak vaste prik in de slaapkamer, maar legcuffs heb ik gek genoeg nog nooit getest. Wat ik heel fijn vind aan deze
handcuffs
en
legcuffs
, is dat ze verstelbaar zijn. Het laatste wat je wil is dat ze afglijden of te strak om je polsen/enkels zitten. Zowel de handcuffs als de legcuffs zitten heel comfortabel. Ze hebben een clipsluiting waardoor je ze ook goed met elkaar kan combineren. De legcuffs zijn perfect als je je seksleven
boeiend
wil houden en een beetje BDSM wil proberen!

De Love Language Cards

Communiceren in bed is belangrijk! Een beetje
dirty talk
is
leuk, maar de enige taal die voor mij echt telt in bed, is lichaamstaal - dacht ik... Maar met de Love Language Cards maak je een gesprek over seks toch net ff wat toegankelijker. Elke kaart bevat twee statements waartussen je móet kiezen.. En ja echt, de kaarten brengen je intieme relatie naar een dieper niveau. We ontdekten nieuwe dingen over elkaar en uiteraard hebben we daarna flink geëxperimenteerd!


EasyToys Adventskalender

Bullet vibrator

Perfect voor als je zin hebt in wat playtime met jezelf. Dankzij het handige formaat neem je de vibrator makkelijk overal mee naar toe.. Geen ongemakkelijk gedoe, de bullet vibrator kun je gewoon tussen je ondergoed verstoppen. De vibrator heeft 10 verschillende standjes en is ook lekker onder de douche te gebruiken.

Couple Toy

Jaa, dit speeltje had ik eerder willen ontdekken! De couple toy is perfect als je zin hebt in een lekker experimentje. Ik gebruik regelmatig een vibrator tijdens de seks met mijn lover, maar hij was altijd een beetje sceptisch. Nou, dat is inmiddels verleden tijd, want deze toy is ook heel chill voor de mannen onder ons. Je hebt twee standen die je kan gebruiken voor stimulatie van je clitoris, g-spot, vagina en tepels, maar dus ook voor de penis. Meerdere hoogtepunten bereikt, dus hier gaan we vaker mee spelen!


EasyToys Adventskalender

Orgasmegel

To be honest , ik wist niet dat er zoiets bestond als orgasmegel. Juist daarom was het extra geil om dit een keer te proberen. De gel is speciaal voor je clitoris en geeft een extra intens gevoel tijdens de seks. De gel werkt verkoelend en tintelend tegelijk en dat is heerlijk!
Wil je ook de Naughty & Nice Adventskalender van EasyToys met een inhoud t.w.v 599,- bestellen of cadeau doen? Je kunt hem hier bestellen voor 119,- euro.