Waarom niemand tijd heeft voor de tandarts

giphy
De tandarts is zo’n universele plek waar eigenlijk niemand wil daar komen, behalve de tandarts en zijn mooie assistenten natuurlijk. Hoe goed en hard je ook poetst, hij vindt altijd altijd wel iets waardoor hij je even moet boren. Daarnaast vraagt hij je ook hoe het gaat terwijl je mond vol zit.. wanneer beginnen ze te snappen dat dat gewoon niet werkt?

Had ik vandaag maar geen tandartsafspraak

De dag dat je naar de tandarts moet komen er toevallig heel veel leuke dingen voorbij. Het is heerlijk weer, je crush stuurt je naaktfoto’s en je stufi is net gestort. Maar jij zit vandaag bij de tandarts. Fuck man. Je huilt en denkt aan de dagen dat je geen tandartsafspraak had.
giphy

Je moeder moet nog steeds je afspraak inplannen

Kijk, je woont op jezelf, hebt een normale baan en misschien zelfs al een huisdier. Maar het plannen van je tandartsafspraak is zo’n bizar moeilijke opgave dat je nog je moeder belt om het door haar te laten regelen. Triest. Diep, diep triest. Maar ik begrijp je wel. Doe het namelijk zelf ook.
giphy

Je liegt ALTIJD over je flossen

De enige keer dat jij flost is wanneer je verzorgd op je date wil verschijnen. En dat is zo’n beetje nooit, want de laatste date die je had was 2 jaar geleden met die iemand die je half mocht. Maar nu je in die stoel ligt en je écht al een eeuw je tanden niet meer hebt geflost, voel je je toch een beetje schuldig.
giphy

Stel me even geen vragen a.u.b.

Heel leuk enzo dat mijn tandarts zo geïnteresseerd is in mijn schoolcarriere, maar moet je daar nou echt over beginnen wanneer ik net twee slangetjes en een boor in m’n bek heb? Op zijn vraag: “Hoe gaat het nu op school?”, zeg ik “Grrr fffshh en maar ook aasssfff”. Tandarts: “Oh wat leuk!”.
giphy

Ik kan gewoon niet zonder voedsel

“Nu eventjes niet eten he!” klinkt het uit zijn brutale bek. Niet eten? Hoe ga ik dit overleven dan? Mijn maag begint zachtjes te huilen en ik voel mijn spieren verslappen. Dit is het dan, vaarwel lieve wereld.
giphy

Waar moet ik in godsnaam kijken?

Het is niet bepaald makkelijk te bepalen waar ik tijdens een tandartsbezoek moet kijken. Ik lig daar maar in die stoel, met een felle lamp recht in mijn gezicht. Af en toe komt daar zijn vrolijke gezicht voor te hangen.
Kijk ik de beste man in zijn ogen? Nee, das raar. Naar het plafond? Vriend, wat is daar te zien dan? Misschien dan maar ogen sluiten. Wat denk je dat dit is, een wellness treatment?!
giphy