Valentijncadeaus waar je vriendin niet op zit te wachten

giphy
Kijk, laten we even eerlijk zijn. Er zijn bestaan kutcadeaus en er bestaan cliché cadeaus. En beide hoeft je vriendin niet. En begin nou niet van "mijn vriendin is anders", want ik hoor je het godverdomme helemaal hier denken. Die chick zit helemaal niet te wachten op deze zoetsappige gebaren waarmee je laat zien hoeveel je van haar houdt *kots*.

1. Een grote bos rozen

Jezus, kan je nog meer cliché zijn? Ik word al misselijk bij de gedachte. Van die muffe bloemen die ook nog eens prikken als je ze onder vastpakt. Trouwens ook totaal niet verrassend, ze zal het waarschijnlijk al verwachten. En als je ook nog eens gaat voldoen aan die verwachting, waar sta je dan nog als man? Moeilijk. En waar moet zij zo'n nou bos kwijt? In de prullenbak. Precies.
giphy

2. Een duur etentje

Natuurlijk zit zij niet te wachten op kaviaar of kreeft. En wie lust die zooi eigenlijk? Dan verwacht je zeker ook dat zij zich mooi opmaakt? Ga toch weg man. Beter neem je haar mee naar de Mac of bestel je wat chinees. Lekker in je joggingbroek je voedsel naar binnen werken, dvd'tje erin en gaan met die banaan. Fok romantiek, onderuit zakken is het nu helemaal.
200

3. Matchende sweaters

Dit moet je al helemaal niet flikken bij der. Wil je echt dat ze mentaal instort? Koop dan van die matchende sweaters. Hoe cliché wil je het hebben? Echt hoor. Jij haar "King" en zij jouw "Queen"? Pff.. je kan het misschien lief bedoelen, maar wat moeten haar vriendinnen wel niet denken? Dat jullie nooit meer uit elkaar gaan zeker. Tuurlijk.
1

2
Psst... wil je je vriendin dit toch aandoen? Bestel dan hier jouw RUMAG combodeal met Valentijnskorting. Sukkel.

4. Sexy lingerie

Vuile egoïst. Wil je dat zij zich een beetje speciaal voelt of wil jij er zelf alleen een slaatje uit slaan? Zij ziet toch niets van die lingerie? En jij ook maar heel kort, want jij kan je pik ook niet in je broek houden als je haar in dat setje ziet. Plus, het zit ook nog heel kut. Dunne, scherpe touwtjes en shit.
giphy

5. Overspoelen met chocolade (met of zonder zeezout)

Blijkbaar heb je (verrassend) niet geluisterd naar je vriendin toen ze het had over haar goede voornemens. Ze wilt afvallen dombo. En dan kom jij effe aanzetten met een bom suiker. Nou, zeg maar dag tegen jullie gezellige avond. Je weet dat zij het niet kan weerstaan en toch geef je het aan haar. Fucking eikel.
giphy