Waarom het (fucking) heerlijk is om single te zijn

giphy
Soms vraag ik mij af of sommige potjes zonder deksel zijn geproduceerd, of dat ik misschien wel een dekseltje ben en op potjes moet gaan vallen. I don’t know. Maar hé, zit ik niet mee, want single zijn is stiekem best fijn. Terwijl mijn vrienden huisje-boompje-beestje- Monopoly(gamie) aan het spelen zijn inclusief straatje poepluier en slapeloze nachten, kan jij namelijk lekker je eigen dingen doen, punniken enzo.
En mocht je vanavond nou toch een dramatische -ik-wil-een-vriendje-aanval hebben, lees dan even dit artikel door. Ben je zo van je single dramaqueen attack af.

Als single heb je tijd over voor nuttige zaken

1. Oké, we geven het toe. De meeste vrouwen houden van romantische Chick flicks en van Sex and the city. Niet dat we er veel van hebben opgestoken, we zijn niet voor niets nog single. Waarschijnlijk hebben we ’How to lose a guy in ten days’ net iets te vaak gekeken en niks geleerd van Carries BIG mistakes. Maar hé, als single kun je lekker wel elk weekend meedoen aan een marathon; een chick flick marathon. Zo overleven we onze romantiekloze weekenden ook weer. Yes Jack, we promise.
giphy
2. En mocht je naast de marathons nog tijd over hebben, dan kun je mooi tijd besteden aan je ambities. Kun je eindelijk die praktische naai- en wijncursus volgen en heel veel oefenen. En ook fijn, niemand die aan je kop zeurt als je de hele avond op de bank zit te punniken. Handwerk is goed voor je motorische ontwikkeling, snap je?
tumblr nhczft5hwt1qz581wo3 400

Single rules

3. Hoeray, niemand die je perfect opgevouwen kledingkast in de war gooit en de op alfabet gesorteerde keuken potjes (MET dekseltjes) door elkaar husselt. Kun je lekker elke dag intens genieten van je lichtelijke OCD trekjes om alles schoon en geordend te houden.
tumblr m68zxar3qj1qez43mo1 500
4. Ken je het principe van het dopje op de tandpasta draaien, de vuile was in de wasmand gooien en de wc bril naar beneden doen? Jep, jij wel ja, hahahhahaha. Die zak partijtjes waar je met je billen bloot in de wc pot eindigt gebeuren alleen nog na je - hallo wodka & Leidseplein- stap avondjes.
giphy

Single balls, single balls, single all the way!

5. Thank God, met de feestdagen hoef je geen dure cadeaus te kopen voor je schoonfamilie. En nog beter, je krijgt ook geen gênante cadeautjes meer waarmee ze eigenlijk willen zeggen dat je het beter uit kunt maken met je vriendje. En in plaats van verplicht die kerstboom versieren, heb je lekker tijd over om andere dingen met ballen te versieren. Piek moment van het jaar!
giphy
6. Hoer-aaaaaa! Studio sport is verleden tijd. De enige ballen die jij op zondag avond nog hoeft te zien zijn die van je smoking hotte friends with benefits.
Bridesmaids quotes

Een single heeft altijd een gaatje over

7. Over friends with benefits gesproken, je hebt als single altijd wel een gaatje over voor je twee beste vriendjes: Ben en Jerry. Ze zijn lekker afwisselend, smaakvol, goed voor je gemoedstoestand en heerlijk om in je mond te proppen.
giphy
8. Als single is je koelkast altijd vol, aangezien er geen vriendlief is die je meal preps per ongelijk opvreet. Bovendien hoef je nooit meer naar Masterchef te kijken, lang leven de kant-en-klaar-maaltijden. En mocht je zelfs daar geen zin in hebben; als single kun je lekker elk weekend gratis uit eten. Lang leve Tinderdates!
giphy

Sex(y) en de single

11. Als single heb je altijd wanneer jij wil een hottie in bed, zelfs als je oud en grijs bent. Hij is soms zelfs zo heet, dat je je aan hem verbrandt. Maar hé, we vergeven hem. Want hij verwarmt je altijd. Naast Ben & Jerry houden we namelijk intens van meneer Kruik.
giphy
12. Weet je nog die Brazilian Wax vorige zomer? Nee? Ik ook niet. Die heb ik namelijk ver weggestopt in mn - a.u.b zo snel mogelijk vergeten- brein gedeelte. Kan als single zijnde mooi een case closed blijven. Nobody cares dat je Brazilië hebt ingeruild voor de rimboe bossen. Vooral Ben, Jerry en meneer Kruik niet.
giphy
En het allermooiste van single zijn is dat je weet dat jouw dekseltje daar ergens rondloopt. Iemand die je net als Ben, Jerry en meneer Kruik accepteert zoals je bent, inclusief je lichtelijke OCD trekjes, je voorliefde voor marathons en punniken. Waarmee je samen in bed van Ben en Jerry kunt genieten, die mister Kruik maar al te graag vervangt en die je zelfs opgewonden van je raakt als je per ongelijk een retourtje rimboe in plaats van Brazilië hebt geboekt. Kun jij straks ook lekker huisje-boompje-beestje- Monopoly(gamie) spelen.
giphy