Waarom iedereen een aapje op zijn schouder nodig heeft

Shit happens. Ontken het maar niet. Er zijn bepaalde situaties die echt kut zijn. Bij relaties bijvoorbeeld. Of op je werk. Het aller kutste is wanneer jij kalm hoort te blijven. Als een vies hoertje alles maar moet slikken. Tijdens zulke momenten zou je willen dat je een aapje op je schouder had. Zo'n kleine opdonder. Dat 'ie irritante mensen voor jou onderspuugt of iets anders aandoet. Maar in welke situaties zou zo'n aapje nou echt van pas komen? Je leest het hieronder.

1) Oude mensen die voordringen in de rij

Je staat op een brakke zondagochtend in de rij bij de Appie. Je wilt niets liever dan afrekenen en naar huis, want je voelt de kapsalon van gisternacht al naar boven komen. Komt er opeens zo'n rollator Rita met haar broccoli voordringen. Tuurlijk joh! Ga maar voor mevrouw. Dan laat ik mijn aapje wel even op jou los.
oldpeoples

2) Mensen die luid aan het bellen zijn in de stiltecoupé

Reizen met OV is sowieso al goed kut, dus besluit je met je luie reet in de stiltecoupé te gaan zitten. Heerlijk in stilte genieten van het uitzicht. Maar dan komt stapt er zo'n kut Lisa naar binnen. (Lees ook: waarom alle lisa's kut zijn) Al bellend hoor je haar zeggen: "Wacht ff hoor ma, ik ga ff naar de stiltecoupé, daar is het zo lekker stil". Inderdaad Lisa, hierwas het lekker stil. Totdat jij hier kwam aanzetten met je al privézaken. Direct een platte hand tegen d'r wang is niet zo netjes, dus laat je aapje haar telefoon maar jatten.
shutupOV

3) Biosbezoekers die tijdens de film op hun mobiel zitten

Je betaalt in de bios een fortuin voor die nieuwe film en een kleine popcorn. En dan nog de helft van de film op je telefoon zitten. Zo belangrijk ben je niet man. Je moeder kan je heus wel anderhalf uur missen. En als je er wat van zegt, krijg je popcorn naar je hoofd. Teringlijer. Laat je aapje maar even op hem plassen. Die gaat zo hard meuren dat 'ie vanzelf de zaal wordt uitgezet.
cinemafuck

4) Je oma vindt je nichtje veel beter dan jou

Sommige oma's hebben duidelijk een lievelingskleinkind. Je oma vindt je kunstopleiding "wel leuk". Maar je nichtje is veel interessanter. Zij volgt de opleiding om advocaat te worden. Die komt er wel, volgens je oma. Alleen oma weet niet dat je nichtje afgelopen weekend gegangbangdis tijdens een huisfeestje, terwijl jij rustig aan je kunstproject zat. Ik laat mijn aapje je medicijnen wel even verwisselen, lieve oma.
this bitchh

5) Kassières die onterecht om je ID vragen

Na het voltanken van je Fiat 500 loop je naar binnen om te betalen. Binnen besef je dat je peuken op zijn; nieuwe halen dus. "Pomp 8 en een pakje Marlboro Light alsjeblieft". "Mag ik je ID eerst even zien schat?" roept Ria vanachter de kassa.Bitch please. Denk je dat ik net mijn fiets voor €50,- heb volgetankt?