Waarom ik geen bitch, maar gewoon sarcastisch ben

source
Kijk, ik kan je met de grond gelijk maken. Maar ik kan ook mijn hart bij je luchten. Het is maar net hoe ik mij voel. Snap je? Het is elke keer weer anders. En helaas worden alleen mijn "bitch" momenten onthouden. Hier zijn 7 redenen waarom ik niet een bitch, maar gewoon sarcastisch ben.

1. Ik ben niet een bitch, ik ben gewoon eerlijk

Ja, je bent nogal dik in die jurk. Maar dat ben je ook zonder die jurk. Ik dacht dat het wel duidelijk was?
source

2. Bitchen doe ik met een reden, sarcastisch zijn is gewoon voor de lol

Bitch ik op je, dan mag ik jou gewoon niet. Gooi ik sarcastische opmerkingen naar je hoofd? Dan mag ik je. Of ik vind je vervelend. Kan eigenlijk beide zijn. Shit, onduidelijk inderdaad.
giphy

3. Hoe moet ik anders communiceren met vrienden?

De enige manier waarop ik tegen mijn vrienden kan zeggen dat ik van ze houd, is op een sarcastische manier. Zo heeft het internet mij gewoon gevormd. Vergeef mij.
giphy

4. Bitchen doe ik express, sarcasme is mijn tweede natuur

Begrijp even dat ik echt moeite moet doen om de bitch uit te hangen. Dat doe ik dus niet zo vaak. Maar sarcasme, oh god. Dat is echt de shit, dus zal je dat wel vaak meemaken tho.
giphy

5. Waarom vragen als je het antwoord niet horen wilt?

Je stelt een domme vraag, je krijgt een sarcastisch antwoord. Lijkt me wel simpel toch?
giphy

6. Bitchen is een minpunt, sarcastisch zijn is een talent

Niemand houd van een bitch. Ze wordt nergens uitgenodigd en krijgt nooit het laatste stuk cheesecake. Maar sarcasme wordt, wanneer goed uitgevoerd, gevierd. Lekker lachen wel.
marilyn

7. Hoe laat ik anders aan een dude weten dat ik hem niet wil?

Één van de beste redenen waarom ik zo'n expert ben ik sarcasme, is door enge boys die mij wilden versieren. Laatst vroeg er eentje of ik aan zijn shirt wilde voelen, omdat het gemaakt was van "boyfriend"-materiaal. Pff. Ik zei hem dat het plakkerig aanvoelde en waarschijnlijk veel werk was om te onderhouden. Auw.
Snap je het nu?
giphy