Waarom ik WhatsApp stories niet ga gebruiken

giphy
De jeugd wil delen wat zij aan het doen is. Gewoon, omdat het kan. Of dat nu een dagje Efteling of een avondje pillen poppen is, je vrienden (aka je followers) moeten het ook meemaken. Voorheen werd dat gedaan via Snapchat, waar je ouders (hopelijk) nog niet van gehoord hadden, en even later via Instagram Stories. Maar nu kun je dus ook je avonturen via WhatsApp delen. Wauw, wat een innovatie!
Hier is waarom ik deze functie waarschijnlijkneverzal gebruiken.

Mijn hele familie heeft WhatsApp

Laat ik de dingen even ophelderen. WhatsApp is er voor om je tante te feliciteren met haar verjaardag en om aan je ma te vragen welke kleur jou ook al weer zo goed stond. Oh, en om een uitgaansgroep vlak voor het stappen aan te maken natuurlijk. Mijn nachtleven, vele bezoeken aan de Mac of überhaupt mijn dagelijkse leven gaat mijn familie niets aan.Sorry, but not sorryoma.

De status-functie was gewoon noodzakelijk

Check, Sem is in het buitenland, staat in zijn status. Die ga ik niet bellen, want anders is het fuckingduur. Ja nu kan dat dus niet meer. De handige statusoptie is weg en je kan nu alleen nog maar foto's of video's plaatsen. Dus als je bijvoorbeeld op reis bent en je wilt niet dat mensen je bellen, moet je elke ochtend een nieuwe foto met die mededeling plaatsen (alles verdwijnt namelijk weer na 24 uur..wat origineel!)

WhatsApp is voor appen. Niets anders.

Snapchat, Instagram, Facebook ect. zijn allemaal kanalen waar je je shit kan delen. Je liked wat, je reageert wat en gaat weer verder met je dag. En nu komt er nóg zo'n kanaal bij? Waarom?! Whatsapp is voor snelle appjes, niet om te laten zien waar je aan het chillen bent of welke slutty girl je nu weer gefixt hebt. Get your app straight, WhatsApp .