Waarom liked hij mijn foto's maar zegt hij nooit iets?

giphy
Social media is een bitch. En vooral vrouwen denken vaak dat er meer achter een actie zit, dan dat er daadwerkelijk is. "Hij liked mijn foto, wilt hij mij terug?" of "Hij liked mijn foto, hij is echt een stalker!" zijn dingen die regelmatig voorbijkomen. Dus. Als jongen zijnde ga ik nu uitleggen wat de mogelijke gedachtes achter een "like" kunnen zijn.Zucht.

1. Hij is gewoon aan het scrollen en liken

Echt, calm your tits. Hij likete toevallig je Instapic terwijl hij zich verveelde. Er zat geen bedoeling achter. Op een foto van een oude oma zou hij even snel op like klikken.
giphy

2. Hij vindt je foto (of jou) leuk

Yes, dit kan ook. Hij zit al een tijdje achter je aan en ziet je foto voorbijkomen. Je krijgt een dikke like van 'em. Feest. Als je hem wat vind kan je hem terugliken. En dat kan dan resulteren in een trouwerij of een pijnlijke break-up.
source

3. Hij wilt je keihard doen

Zo oppervlakkig kunnen we soms zijn. Willen we je in ons bed, dan liken we je foto. En dit lijkt ons - naast het versturen van een bericht - de beste manier. Like je ons terug? Dan denken we meteen dat onze dick al voor de helft in je zit.
giphy

4. Het is een stalker

Dit is eigenlijk een beetje hetzelfde als nummer 3, maar in dit geval vind je hem niets. Hij wilt jou doen, maar jij hem niet. En dat krijgt 'ie maar niet door zijn botte kop. Hij blijft je foto's liken en erop reageren. Creep. Hij is waarschijnlijk ook al in je DM's..
giphy