Waarom rijke instagram-tieners een beter leven hebben dan jij

Nog een laatste drankje dan. Je houdt je hart vast terwijl je je pinpas trekt. Als er nog maar genoeg op staat. Op hetzelfde moment rekent een andere tiener 10 flessen Dom Pérignon (= kneiterdure champagne) af. Zonder te kijken naar de prijs haalt hij zijn kaart door de scanner.Betaald. Dat er grote verschillen zijn is duidelijk. Maar wat maakt het leven van die rijke tieners nou echt veel beter dan dat van jou? Misschien omdat zij nul hoeven te stressen? Is het door de oneindige voorraad merkkleding? Ik denk het wel.

1) Zij feesten beter dan jij

Waar veel geld is, is veel drugs. Zo is het altijd al geweest. Zo ook bij de rijke kids. Bij drugs krijg je natuurlijk geen bonnetjes. Wel is aan de aantallen te zien dat het hoop moet kosten.Sickehoeveelheden. Waar jij het moet doen met slechts één lijntje, heeft eenrich kider al 4 door zijn neus heen gejaagd.
drugs
weed

2) Zij drinken beter dan jij

Hoeveel geef jij uit op een avond? €50? €100?. Is niets man. Deze tieners geven makkelijk tienduizenden euries uit. En dat doen zij natuurlijk niet in zo'n simpel clubje. Nee, dat gebeurd in Ibiza, Saint-Tropez of op een andere plek dat al klinkt als een feestje.
rich1
rich2

3) Zij wonen beter dan jij

Leuk zo'n rijtjeshuis, maar dat valt natuurlijk niet op. Echteballersop Instagram hebben minimaal 2 woonhuizen, een penthouse en een vakantievilla'tje in het zonnige deel van de wereld. En als dat niet genoeg is, huren ze gewoon wat nieuws.
bighouse
stuntonem

4) Zij defeceren (schijten) beter dan jij

Terwijl jij op z'n veel te kleine Gamma-wc zit, zijn er mensen die hun poepjes droppen op een gouden pot. Eenfuckinggouden pot. Niets anders zegt meer dat je geld te veel hebt dan het aanschaffen van een grote, gouden wc. Ohja, ze hebben ook een gouden badkuip. Duh.
goldbathhm
goldtoiletdamn

5) Zij kleden zich beter dan jij

Shoppen betekent niet anders dan tassen vol Hermes, Louboutins, Gucci en andere dure merken. Maar vergis je niet. Door hun strikte dieet van kaviaar en steak moeten zij wel wat bewegen om in die kleine maten te passen. Vreselijk lijkt mij dat.
bonnetje_sick
durenmerken