Wat je kan leren van de overwinning van Donald Trump

Wauw. Worden we vanochtend gewoon wakker gemaakt met het nieuws dat de grootste piemel op aarde TRUMP de verkiezingen heeft gewonnen. De rijke zak(enman) die geen belasting betaalt en graag vrouwen in het kruis grijpt. Hoe dan? Voor iedereen die vanochtend wakker werd met een fikse kater, een hartaanval, een epilepsie aanval, een blok in de maag en wat kotsbrokjes in de keel: laten we er eens positief naar kijken en onderzoeken wat wij van deze man kunnen leren. Kennelijk is er toch nog hoop voor alle narcistjes in deze wereld.

Wees een rebel

Wees gewoon overal tegen en laat dat vooral horen. Gaat iedereen naar links, dan ga jij naar rechts enfuck the rules. Doe gewoon waar je zin in hebt, dus grijp die man maar eens lekker bij zijn ballen of die vrouw eens bij haarpussy.

Zeg ook gewoon wat je denkt

Kennelijk zijn we beetje klaar met al dat politiek correcte gedoe. De tijd om je mondje te houden is voorbij. Zie je een lekker ding op straat? Laat hem weten dat hij cijfertje 9 krijgt op de schaal van tien (en pas daarna punt 1 toe, grijp hem in z'n ballen).

Kies voor een opvallend uiterlijk

Een geblondeerde coupe schijn tegenwoordig goed te werken. Je kan alles zeggen en er toch mee wegkomen.Fuckingideaal.
giphy

Houd je vrienden dichtbij, maar je vijanden dichterbij

Wordt bijvoorbeeld vriendjes met je irritante rijke Russische overbuurman, je weet nooit wat je nog aan hem hebt. En oja, kun je samen lekkerRussian Roulette spelen. Spannend!
giphy

Beloof dingen die mensen willen horen

Mensen houden van sprookjes en happy-endings. Of je het nu waar maakt of niet, dat merk je later wel. Zolang iedereen jou maar ziet als een geweldige vent/meid.

Fake it till you make it

Trump heeft nou niet echt politieke ervaring, maar who cares
? Doe gewoon alsof je iets heel goed kan en bewijs het pas als het moment daar is. Lukt het niet? Dan heb je het in ieder geval wel geprobeerd. Ook leuk. Of zo.
giphy

Droom groot en veel

En dan niet alleen in bed. Stel mooie doelen voor jezelf en werk er gewoon fucking
hard voor. Doe alsof je een klein Trumpje bent en schijt op alles en heb schijt aan alles. Trump is blank maar wilde graag een kleurtje. En of dat hem dat gelukt is.
rs 500x275 160219112456 feb 19 2016 1122

Geef nooit op tot de strijd gestreden is

En zorg dat je altijd een verrassende truc achter handen hebt. Meneer Trump heeft geen moment opgegeven maar gestreden tot het einde. Als jij iets wil bereiken, zet dan stug door tot je bereikt hebt wat je wil. Ook al denken mensen dat je het niet kunt bereiken. Fuck them.
giphy

You are never too old to change the world your life

Leeftijd maakt geen zak uit. Ga voor die carriere switch, ook al ben je al aan het aftakelen. En mocht je er niet meer zo fris uit zien, kies dan voor een jongere god(in) aan je zijde. Lijk jij ook meteen 10 jaar jonger. YOLO.
giphy