Welk type ex-vriendin ben jij?

giphy
Je vijfde vriendje blijkt weer eens je ware liefde niet te zijn. Jammer joh. Uit elkaar gaan is altijd poep en elk meisje gaat er anders mee om. Maar in wat voor type ex je muteert, verschilt per vrouw. Sommigen janken nog maandenlang na, anderen zijn zo koud als ijs en laten geen traan. Of ben jij een wraakzuchtige bitch, die het leven van je ex omtovert in een brandende hel? Welk type ex-vriendin schuilt er in jou? Lees het hierrrr.

1. De rouwende:

Je bent gedumpt en je kunt niet stoppen met huilen. Alles wat je doet en denkt herinnert je aan HEM. EHBO: je lieve vriendinnen en veel, heel veel, fucking veel wijn.
giphy

2. De gelukkige:

Je voelt je vrij en eindelijk geniet je van alle "voordelen" van het single zijn. Verslik je niet hè?
giphy

3. De wraakengel:

Hij is vreemdgegaan en heeft je gekwetst? Dan zit er niets anders op dan dat dit ventje gewoon net zoveel gaat lijden als jij. HIDE YO KIDS, HIDE YO WIVES. Je gaat neer, klootzak.
giphy

4. De ijskoningin:

Deze dude is je geen traantje waard. Hij is morsdood voor je. Uit respect heb je wel een overlijdensadvertentie in de plaatselijke krant gezet.
giphy

5. De-nog-altijd-verliefde:

Je kunt je een leven zonder hem gewoon niet voorstellen. Constant check je zijn Facebook, Instagram, Snapchat en Whatsapp status. En je appt hem als je dronken bent. Je kunt hem gewoon niet loslaten.
giphy

6. De beste vriendin ex:

Jullie zijn dan niet meer samen, maar gaan nog steeds leuk met elkaar om en jullie gunnen elkaar een nieuwe vriend(in). (Die het trouwens wel iéts minder leuk gaat vinden)
giphy

Hoe ga jij met je ex om?
Of ligt hij ergens in de bosjes?