Welke type vriend ben jij?

20191010 ps explodingkittens1402
Als er iets vermoeiend is, dan zijn het dates die spelletjes met je spelen. De enige spelletjes die jij deze zomer wilt spelen, zijn die waar je helemaal stuk gaat met je vrienden! We hebben de leukste partygames van Unbox Now voor je op een rij gezet!

Partygames

Klaar om je kaakspieren te trainen? Nee, we hebben het niet over dat wat jij denkt, viespeuk. We hebben het over lachen, gieren en brullen. Deze zomer hoef je je namelijk geen moment te vervelen, want deze games laten je je gegarandeerd op de grond liggen van het lachen.
spelletjes rumag x asmodee 02 1024x597

Exploding Kittens

Tijdens dit spel heb je maar één doel: als laatste speler over blijven zonder geconfronteerd te worden met een exploderende kat! Ja, echt. De
exploding kittens
zijn de gevaarlijke kaarten en die wil je niet tegenkomen. Test met je vrienden direct wie er het meeste geduld heeft. Kwestie van geluk, kwestie van strategie.

Throw Throw Burrito

Is er iets leuker dan schuimrubberen burrito’s op je vrienden afvuren? Dus dat. Throw Throw Burrito is een soort kaartspel gecombineerd met trefbal. Even kort uitgelegd; je moet kaarten sparen, punten verdienen en ondertussen gooi je met speelgoed burrito's naar elkaar. Wie gooit er standaard altijd mis? Bestel er echte burrito’s en een paar biertjes bij en wedden dat je dag niet meer stuk kan.

Happy Salmon

Terwijl je met je vrienden rond rent, high-fives geeft, elkaar in de handen slaat moet je ook nog eens
‘Happy Salmon’
schreeuwen. Wie van je vrienden schreeuwt er het meest als een viswijf? Met dit spel kun je ook nog eens binnen no-time je hand-oogcoördinatie testen.Perudo

Een beetje bluf op zijn tijd kan geen kwaad. Met Perudo test je gelijk wie van je matties er het beste is in bluffen. Bij dit spel moet je je vrienden ervan overtuigen dat je de dobbelsteen resultaten kent terwijl je je stiekem de waarheid verborgen houdt. Perudo is het spel om leugenaars te ontmaskeren.

Poetry for Neanderthals

Is taal echt jouw ding? Dan is Poetry for Neanderthals het helemaal voor jou. Doel van dit hilarische spel? Je moet je vrienden woorden en begrippen laten raden, maar je mag alleen maar woorden gebruiken met
één lettergreep. Gebruik je woorden met meer dan één lettergreep? Tja, dan ga je eraan en mag het andere team je slaan met opblaasbare knotsen.

Hint

Een klassieker! Bij Hint draait het natuurlijk allemaal om communicatieve vaardigheden. Communiceren kun je leren. Of toch niet? Weleens geprobeerd om een koala uit te beelden? Of wat dacht je van een balpen of een naaisetje? Probeer het maar eens. Tranen van het lachen.
Meer inspiratie voor zomerspellen op doen? Check dan eens de website van Unbox Now .