Sarah van Soelen verwijdert borstimplantaten: ‘’Het leek alsof ze in brand stonden’’

schermafbeelding 2023 08 06 om 193014
Sarah van Soelen, influencer en ex-vriendin van André Hazes, heeft haar borstimplantaten laten verwijderen. Dit laat ze weten via Instagram. Daarbij roept ze andere vrouwen op om regelmatig hun borstimplantaten te controleren.

Pijn

Zes jaar geleden besloot Sarah haar borsten te laten vergroten. Over deze beslissing was ze destijds heel tevreden. Haar tevredenheid veranderde echter in ongemak toen ze vorig jaar pijn begon te ervaren. Ze omschrijft de pijn als "alsof ze in brand stonden". Hoewel ze toen de pijn probeerde te negeren, kwam deze terug, heviger dan voorheen. Dit leidde tot het punt waarop ze in tranen was en wenste dat haar borsten onmiddellijk verwijderd konden worden.

Op zoek

Ondanks de pijn werd Sarah niet afgeschrikt. Ze begon op zoek te gaan naar een andere kliniek waar ze kleinere implantaten kon krijgen. Na een consult werd besloten om een operatie uit te voeren in plaats van een scan, omdat de implantaten mogelijk waren gaan lekken of gescheurd waren. In plaats van enkel de implantaten te vervangen, koos Sarah ervoor om tegelijkertijd een borstverkleining te ondergaan.

Waarschuwing van Sarah Soelen

Na 3,5 week herstel voelt Sarah zich al beter. Hoewel ze in het verleden de voorkeur gaf aan grotere borsten, heeft ze nu voor een gezondere, kleinere optie gekozen. Ze benadrukt hoe trots ze is op haar beslissing. Sarah sluit haar Instagram-post af met een krachtige boodschap voor andere vrouwen die borstimplantaten hebben. Ze dringt er bij hen op aan om regelmatig hun implantaten te controleren en aandachtig te zijn over waar ze hun procedures willen laten uitvoeren. Sarah waarschuwt dat er griezelige verhalen zijn over wat er mis kan gaan. Ze herinnert iedereen eraan dat ze maar één lichaam hebben, en dat het belangrijk is om het te beschermen en te verzorgen.

↡ Bekijk hier de video ↡