Baby nieuws: Deze oud Temptation Island-deelnemer is in verwachting!

koppels temptation island 2020
Op Instagram wordt het leuke nieuws gedeeld dat oud Temptation Island- deelnemer, Milou van Agtmael, in verwachting is van haar eerste kindje! Ken je haar nog?

Milou van Agtmael

Milou deed vier jaar geleden mee aan Temptation Island met haar toenmalige vriend Heikki. Na hun deelname werd dat een knipperlichtrelatie en helaas hield ook dat niet lang stand. In mei 2020 is hun relatie officieel verbroken. Inmiddels hebben Heikki en Milou allebei een nieuwe relatie. Heikki is stiefvader van dochtertje Sienna, maar heeft ook met vriendin Kaylee. Ook Milou deelt nu dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met haar vriend Martijn van Leeuwen. Hij is bekend in de racewereld.

In verwachting

Op Instagram plaatst Milou een filmpje waarin ze bekend maakt dat ze al 20 weken zwanger is. In het filmpje is een echo te zien van de baby, laat ze de babykamer zien én deelt ze het geslacht. Zo heeft ze al een gender reveal party gegeven en is bekend dat ze in december een jongetje krijgt. Lief!

Reacties

De reacties stromen vol met lieve felicitaties voor de realityster. Ze krijgt complimenten over de babykamer en over haar voorbereiding op de komst van haar kleine jongen. ‘’Jeetje wat veel kleertjes al. Super hoor’’, schrijft iemand. ‘’Gefeliciteerd! En wat een superleuk kamertje. Geniet van je zwangerschap’’, schrijft een andere volger.

↡ Bekijk hier de video ↡