Dit is de reden dat Bibi Breijman alle foto’s op Instagram heeft verwijderd

schermafbeelding 2023 08 07 om 115535
Bibi Breijman, de geliefde zangeres en partner van Waylon, heeft haar Instagram-account, dat 725.000 volgers heeft, volledig leeggehaald. De reden achter deze plotselinge actie heeft niets te maken met haar gezin, maar is volgens haar management strikt muzikaal.

Instagram

Als je een fan bent van Bibi Breijman en haar charmante gezinsfoto's en video's die ze regelmatig op Instagram plaatst, zul je verrast zijn als je haar account bezoekt. Het account, dat normaal gesproken een warme verzameling van familie- en persoonlijke beelden bevat, heeft nu geen enkele post. Dit abrupte wissen van alle inhoud heeft bij velen vragen en speculaties opgeroepen over wat er precies aan de hand is.

Verklaring management

Het management van Bibi heeft echter snel de onzekerheid bij de volgers weggenomen. Volgens hen is Bibi's account niet gehackt en de actie heeft ook niets te maken met haar gezinsleven. Het management deelde mee dat de beslissing om alles te verwijderen een belangrijke muzikale stap is die Bibi heeft genomen. Er werd ook een glimp van hoop gegeven dat de verwijderde content mogelijk in de toekomst weer zou verschijnen. De afgelopen 3,5 jaar heeft Bibi hard gewerkt aan haar muzikale carrière. Ze is bezig geweest met het schrijven van haar eigen liedjes en het creëren van haar unieke sound. Ze heeft zelfs een teaser van haar muziek op Instagram gedeeld, vlak voordat ze al haar posts verwijderde.

Bibi Breijman

Bibi's muzikale talent kwam volledig tot uiting tijdens haar deelname aan de tv-show 'It Takes Two'. Niet alleen won ze het programma, maar ze vond ook de liefde bij haar coach Waylon. Inmiddels zijn Bibi en Waylon al jaren een stel en de trotse ouders van dochter Teddy en zoontje Chester. Met het naderen van de releasedatum van haar eigen album, lijkt het verwijderen van alle content van haar Instagram-account een nieuwe start te signaleren voor Bibi. Dit lijkt de voorbereiding op de introductie van haar eigen muziek aan de wereld.

↡ Bekijk hier de video ↡