Zo maak jij die perfecte kerstfoto voor op Insta + winactie!

schermafbeelding 2019 09 26 om 194019
We weten het nu allemaal wel: Instagram wordt deze week doodgegooid met kerstfoto’s. Standaard familiefoto’s bij de kerstboom, lekker met de meiden aan de champi of sexy poseren met je kerstpakje, inclusief muts. Alles voor de likes hè. Maar wil je nou weten hoe je een kerstfoto maakt die mensenwelleuk vinden, check dan maar snel deze tips. Met je kerstbek.

Hier zit toch geen zan.. ehh, sneeuw?

Sneeuw hoort toch wel een beetje bij een kerstfoto. Helaas wonen we in Nederland. Het land waar gister nog 2 meter sneeuw lag en het vandaag weer 2000 graden is. Grote kans op geen sneeuw tijdens kerst dit jaar. Wil je toch sneeuw op je foto? Val je kleine nichtje dan eens lastig en laat haar kunstsneeuw gooien voor de foto. Zij wat te doen, jij je geweldige instapost.. Iedereen blij.
giphy

Kerst in het buitenland

Is (kunst)sneeuw toch niet zo jouw ding? Waarom zoek je het dan niet hogerop? Of nog beter.. verderop. Boek die last minute en pak je koffers maar vast. Drop je dikke billen in het zand, cocktailtje erbij en neem die insta-perfect foto maar. Vergeet vooral je kerstmuts niet. Captiontip: “OMG, zó erg dat ik deze kerst niet in Nederland ben. Ik neem nog een cocktail voor mijn eigen verdriet.”
giphy

Een real-life Instagram foto

Even tussendoor: alles op internet gooien is leuk, maar een foto die je kan vasthouden (of kan ophangen, tegen de koelkast kan plakken etc.) is natuurlijk veel dikker. We raden je aan een camera van Instax SQ6 te gebruiken, omdat je dan in feite een real-life Instagram foto hebt (wij vinden ‘em heel tof). Wil jij kans maken om zo’n camera te winnen? Volg @Instax.nl
dan op Instagram, post vóór 4 januari je gekste (kut)kerstfoto en tag @Instax.nl en @RUMAG. We zullen dan op 4 januari de winnaar bekend maken!
giphy

More naughty than nice

Ben je toch meer van het “gezellig-met-de-fam-kerst-vieren” type? Dan is dit een goede tip voor jou; een latex kerstpakje. Dit jaar weet je zeker dat je er beter uit gaat zien dan alle andere vrouwelijke familieleden aan de eettafel. Lekker kinky en sowieso dat jij opvalt op die familiefoto. Je zal volgend jaar waarschijnlijk niet meer uitgenodigd worden bij je christelijke tante - maar who cares?
giphy

Kip is life

Op de helft van de avond is je make-up zeker niet meer zo mooi als op het begin en ZEKER niet meer insta-waardig. Je highlighter is er allang af door van iedereen 3 kussen te krijgen en je hebt nog geen enkele foto gemaakt. WAT NU? De kip op de kersttafel drijft in het vet. En vet.. dat glimt! Desperate times call for desperate measures. Kipvet als highlighter dan maar. Het werkt, kijk maar hoe mooi je wangetjes glimmen op de kerstfoto + iedereen zal vinden dat je heerlijk ruikt.
giphy