De allerbeste anti-stress tips ooit

rumag blog cover allerbeste anti stress tipsrgb
Iedereen heeft wel eens last van stress. Natuurlijk weet je best dat je op tijd naar bed moet, gezond moet eten en moet gaan sporten om dit te verminderen. Maar wie heeft daar nou zin in? Juist ja; NIEMAND. Dit zijn de allerbeste anti-stress tips voor iedereen die ook nog wil blijven genieten van het leven.

Go hard or go home

Wanneer de stress je teveel wordt, is het goed om even te relaxen. Relaxen: dat doe je natuurlijk met een drankje in je hand. Of gelijk een hele fles. Het liefst met een heel hoog alcoholpercentage. Dan ben je er in ieder geval zeker van dat je voor even vergeet hoeveel stress je had. Ideaal, toch?!
giphy

Vreetsessies

Eten is het antwoord op alles. Ga dus naar de dichtstbijzijnde supermarkt en koop alles wat los of vast zit. Of nog beter, stuur iemand op pad om het voor je te halen. Want ja, jij hebt stress, dus jij kan de deur niet uit. Eet dit vervolgens ongegeneerd op zonder aan je vieze, dikke, vette varkensbuik te denken. Dat zijn weer zorgen voor later.
giphy

Massage

Neem een lekkere ashiatsu massage. Dat is zo’n massage waarbij je je hele lichaam hoort kraken omdat er even iemand met zijn vieze voeten over je rug heen loopt. Ik vraag me af hoe dit ontspannend kan zijn, maar voor sommige mensen schijnt het te helpen. Waarschijnlijk zijn dit de mensen die een voetenfetisj hebben. Best wel goor.
giphy

Tongworstelen

Bel je partner, je ex, je friend with benefits of pluk gewoon iemand van straat en ga daar eens effe lekker mee tongen. Tijdens een zoenpartij komt er een hormoon vrij dat je stresshormoon bestrijdt. Je zal hierna dus weer helemaal zen zijn. En met een beetje geluk houd je er nog een leuke avond aan over ook.
giphy

Uitstel van executie

Stel gewoon lekker alles uit, want uitstel is (nog) geen afstel. Je gaat het ooit wel doen, alleen op dit moment gewoon even niet. Doe het gewoon morgen. Of volgende week. Of volgend jaar ofzo. Kijk maar wat je doet.
giphy

Say no to everything

Als iemand aan je vraagt of je wat voor ze wil doen, zeg dan nee. Waarschijnlijk is het toch een kut klusje, anders hadden ze het zelf wel gedaan. Plus het scheelt je een heleboel tijd. En tijd is geld. En van geld kan je dingen kopen die je gelukkig maken. En gelukkig zijn = minder stress. Dussss, sorry not sorry but the answer is no.


RUN!!!

Lukt het je nou echt niet om van je stress af te komen? Dan zit er nog maar 1 ding op: VLUCHTEN. Pak je koffer, rijd naar Schiphol en stap in het eerste vliegtuig dat je ziet. Vergeet vervolgens alle dingen die voor stress zorgden en begin gewoon een nieuw leven. Aan de andere kant van de wereld. Byeeeee.
giphy
Het beste is natuurlijk om gewoon lekker te stoppen met zeiken over je stress. Geef een aai over je doos, vreet je vol tijdens de kerstdagen en zuip minimaal 2 flessen champagne weg met oud en nieuw, want het is tenslotte december.