Waarschuwing: ook jij wordt besproken in de vrouwen-groepsapp

rawpixel 1135713 unsplash
Voor ik deze blog begin, wil ik nog even zeggen dat de mannen een keer aan de beurt zijn. Bij deze delen we de geheimen uit vrouwen-groepsapps. Dus mannen, lees deze blog uitgebreid door: hij is speciaal voor jullie.
Waarschuwing: deze blog bevat schokkende elementen.
Ja boys, dit is niet overdreven. Pas op met meisjes die in een groepsapp met een kudde vriendinnen zitten. Als jij namelijk iets verkeerd zegt, doet, of weet ik veel wat, word jij grondig besproken. Lees deze blog om te weten te komen waar meiden nog meer over klessebessen.

1. Schermafbeeldingen all the time

Dit is zeker het meest voorkomende gespreksonderwerp in de groep. Alles, maar dan ook echt ALLES wordt doorgestuurd. Zeg jij iets kwetsend, doms, schattigs of verdrietigs? Binnen een paar seconden is het gedeeld met haar vriendinnen. Zij hebben daar uiteraard weer een oordeel over. Zo kan er een paar uur over jou gepraat worden. Erg leuk hoor. Zo komen wij, als vriendinnen van jouw chick, nog eens dingen over jou te weten ;-)
giphy

2. Datenight

Na je date met die ene chick volgt er een tsunami vol vragen in haar groepsapp. Iedereen concentreert zich op de app en doet niks anders het komende uur. Lisa die op date is geweest, stuurt spraakmemo’s van bij elkaar wel drie uur. Elke beweging die jij hebt gemaakt en elk woord wat uit jouw mond gekomen is, wordt uitgebreid besproken.
giphy

3. Onderzoekjes

Ook wel stalken genoemd, maar wij houden het lekker subtiel op “onderzoekjes”.
Hier een voorbeeldje: een meisje ziet jou in de club en ze vindt je helemaal geweldig. Jij ziet haar niet, maar zij weet de volgende dag alles over jou. Een FBI onderzoek is namelijk gestart nadat ze jouw naam in de groep heeft gegooid. Voor je het weet, weten zij zelfs waar jij was in 2006 om 12:00. Je hele familie stamboom wordt uitgeplozen op Facebook. Ik zou trouwens maar gauw oude foto’s van je moeders Facebook verwijderen, want ook die worden gedeeld in de app (-:
giphy

4. Zoeken op Tinder als een mannenverslinder

Je zult het niet geloven, maar wij zitten ook af en toe wel eens op Tinder. De date-app waar mensen zoeken naar hun prins(es) op het witte paard. Hmm, was het maar zo'n feest. Het is namelijk vaak voor eenmalige “afspraakjes”. Wanneer je een knappe jongen tegenkomt, wordt er nog wel eens een screenshot in de groep gestuurd. Meningen worden gegooid en het eindresultaat zal zijn of jij wordt geliked of lekker weg wordt geswiped.
giphy

5. Ex checks

Wanneer jij de ex bent van één van de leden van de app zal er nog vaak over je worden gepraat. De haat die jij krijgt is intens. Voor minstens 5 jaar zullen screenshots van jouw (ex)vriendinnetjes in de app worden gegooid. Zij worden ook weer beoordeeld waarna de medevriendinnen (moeten) zeggen tegen hun vriendin: “Maar jij bent veeeell knapper hoor”.
giphy