De fucked up toekomst van de volgende generatie

blog toekomst
De toekomst. Iedereen denkt er wel eens over na. In deze blog gaan we de toekomst voorspellen. Even kijken hoe de generatie na ons presteert en hoe ze eruit zien.

Wollah skeer MOB barkie faka

In de toekomst spreekt iedereen straattaal. Of je nou dokter, advocaat, schoolhoofd of verpleegster bent: we spreken het allemaal. Moet je je voorstellen dat je bij een sollicitatie zit en niet meer hoeft op te letten of je wel “netjes” praat. Straattaal is de nieuwe taal. Geen gezeik meer met regeltjes over je spelling. Dit zal Nederland een hoop gezeik op Facebook besparen. Al die pittige tantes, die een spelling hebben van een kind van vijf, zijn verleden tijd.
giphy

Vreemdgaan niet vreemd?

We leven in een samenleving waarin vreemdgaan niet vreemd is. In de toekomst zal zelfs het woord trouwen niet meer in het woordenboek staan. We gaan allemaal vreemd en relaties zijn ook niet meer aan de orde. Wat heeft het voor nut?
Kinderen hebben 100 verschillende broertjes en zusjes en families worden groter. Voor je het weet wordt het zo erg dat, als je in de club staat, je eerst even moet checken of die knappe jongen niet toevallig familie van je is. Hmm, dit gaat te ver. Op naar het volgende punt.
giphy

Daten via facetime

Praten zal niet veel meer aan de orde zijn in de toekomst. WhatsApp is de app waar we constant op communiceren. Romantisch dineren met je crush gaat dan weer via facetime. Pak een bord spaghetti erbij en je hoeft je huis niet meer uit. Iedereen is namelijk hartstikke lui geworden van al die sociale media. Niet te vergeten: als de date ongemakkelijk wordt, klik je 'm gewoon weg, doei!!
giphy

Hot & spicy

Wat is dat toch met dat kort en pittige kapsel bij vrouwen boven de 35? Is dat een soort ongeschreven regel geworden? In de toekomst komt hier verandering in. Alle oma’s hebben gewoon lekker lang haar. Bij haaruitval worden er extensions gebruikt, toch makkelijk?
giphy

Project botoX

Oud worden, wat is dat? De volgende generatie lijkt op een volk barbiepoppen. We hebben dikke opgespoten lippen en de duckface is een standaard gezichtsuitdrukking geworden. Allemaal leuk en aardig maar het communiceren gaat een stuk moeilijker met zo’n opgespoten kop. Gelukkig kunnen we dan altijd nog met elkaar appen (;
giphy

Nooit meer werken, altijd Netflix

Door de toenemende technologie wordt ons werk in de toekomst overgenomen door robots. We hebben veel vrije tijd en dat vullen we in door dagelijks achter ons laptopje Netflix te kijken. Op een gegeven moment komt er zelfs een tekort aan series omdat ze zoveel gekeken worden.
giphy
Al met al maakt het toch niet uit dat we werkeloos zijn want we zien er spetterend uit met ons volgespoten botox lichaam. Daarnaast hoef je je deur niet uit te gaan omdat we communiceren via sociale media. En als laatste hoef je je niet alleen te voelen want je hebt megaveel familie. Peace out bitches.