Zeg maar nee, dan heb je er twee uh drie: derde aangifte tegen Ali B om seksueel grensoverschrijdend gedrag

zeg maar nee header
Bart Swier, de advocaat Ali B (40), bevestigt dat er een derde aangifte is gedaan tegen zijn cliënt. Dit deed hij naar aanleiding van het nieuws dat het Openbaar Ministerie een strafrechtelijk onderzoek instelt naar aanleiding van aangiften die zijn gedaan rondom 'The voice of Holland'.

Ali B

Tegen de rapper en voormalig coach bij 'The Voice of Holland' werd eerder al twee keer aangifte gedaan waarvan één zelf voor verkrachting van een ex-kandidaat. De derde aangifte gaat om aanranding.De rapper behaalde afgelopen vrijdag nog de krantenkoppen omdat zangeres Ellen ten Damme in een aflevering van De Geknipte Gast sprak over een soortgelijke ervaring. Het is inmiddels acht jaar geleden dat Ellen ten Damme te gast was in het programma Ali B en de Muziekcaravaan, maar daar is iets grensoverschrijdends gebeurd. In het gesprek met presentator Özcan Akyol vertelt ze ook dat ze de vrouwen van 'The Voice' wil steunen. Ze noemde de rapper niet bij naam omdat ze dat 'niet sjiek' vond, maar volgens het AD ging het weldegelijk over de rapper. Volgens de krant zou Ten Damme dan ook een verklaring hebben afgelegd bij de politie.
De rapper ontkende zaterdag - net als alle andere beschuldigen - dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. Volgens hem was het enkel flirten.

In onderstaande video is de aflevering van BOOS, waarin het wangedrag van verschillende 'The Voice-medewerkers' aan het licht komt.