Likken als Lassie: met deze tips wordt beffen (nog) lekkerder

likken als lassie header
Beffen: de één zweert bij een lange lebberige befbeurt, de ander krijgt al de rillingen bij het idee. Uiteraard kan je gewoon niet warm (of beter gezegd) nat lopen van een tong langs je doos, maar de kans bestaat ook dat jouw befpartner er geen kut van kan.

Beffen

Het allerbelangrijkste tijdens een goeie befbeurt is dat je je op je gemak voelt en helemaal kan ontspannen. Maar, let op, het kunstje van de beffer is minstens zo belangrijk. Laat dat nou wat te wensen over? Geen paniek! Met deze tips zal ook jouw befpartner likken als Lassie.

Communicatie

Bij een goede befbeurt lig je met kippenvel een aangespannen spieren te genieten van de daad. Denk je aan je volgende wasje tijdens het beffen (omdat dat gelik daar beneden je verveelt) moet je dus ingrijpen. Is dat tendere gelik niets voor jou en ga je meer aan op een zuigende beurt, laat je partner dat dan weten. Door elkaar te vertellen wat je niet en wél lekker vindt, werk je samen toe naar een heerlijk eindresultaat.

Continuïteit

Waar mannen het juist fijn vinden dat er afwisselend aan hun slurfje wordt getrokken, vinden de meeste vrouwen het juist fijn als er sprake is van continuïteit als ze haar benen spreidt. Heeft de uitvoerder moeite met ritme aanhouden? Zet dan eens een up beat nummer aan.

Multitasken

Zodra je hebt uitgelegd hoe de doos van Pandora bij jou werkt, is het tijd voor step up the game!
Zodra de tong het juiste ritme heeft gevonden, kunnen de handjes tevoorschijn worden getoverd. Probeer je partner eens je dijen of borsten te laten te stimuleren terwijl hij/zij rustig doorgaat met zijn of haar tong. Of nog beter, laat de vingers van je beffer over jouw clitoris gaan terwijl hij/zij de rest van jouw zaakje in zijn/haar mond heeft.

Geduld is een schone zaak

Lang niet iedereen schreeuwt het na drie tongslagjes uit van de geiligheid. Sterker nog, menig vrouw heeft best even wat tijd nodig om zich te kunnen ontspannen - laat staan dat ze klaarkomt. Uitgebreid de tijd nemen is dan ook heel belangrijk. Heb je hier moeite mee? Zet dan eens een lekker nummer op, brandt een geurkaars en sla het voorspel niet over. Hierdoor kom je in de relaxmodus en kan je je sneller overgeven aan de orale bevrediging.

Geniet

Last but not least: GENIET. Mits de beffer een beetje op heeft gelet tijdens het lezen van dit artikel, is oraal bevredigd worden voor veel vrouwen een heerlijke verwennerij. (Klinkt goor, is het misschien ook - excuus). Doe er mee wat je wil en onthoud altijd: oefening baart kunst - dus blijven likken met je bek.