Van shaken tot schreeuwen: dit zijn de manieren van klaarkomen

header blog vrouw
Met geluid, zonder geluid, ogen dicht of ogen open. Er zijn talloze manieren van klaarkomen: van het ene word jij kurkdroog terwijl het andere juist voor dat geile orgasme zorgt.Schaam jij je voor je eigen orgasme en houd je je hierdoor in tijdens hét moment? Nergens voor nodig, klaarkomen doen we in alle soorten en maten. Benieuwd naar wel type jij bent? Lees dan onderstaand even goed door.

De stille genieter

Ogen dicht en zacht gekreun. Soms twijfel je of je bedpartner wel gekomen is, want dit orgasme kan ook zomaar de reactie op een diepe stoot zijn. Help deze twijfels dan ook snel de wereld uit, want lekker doorstoten na een orgasme is niet altijd even aangenaam. Wil je hem/haar eens door het dak zien gaan? Verras elkaar eens met dit speeltje en wie weet komt er wel iets wilds naar boven...

De kreuner

In tegenstelling tot de stille genieter, is het bij deze sekspartner overduidelijk wanneer het moment daar is. Je hoopt dan ook dat de ramen van dubbel glas zijn, want anders bezorg je dat oude buurvrouwtje nog een trauma met al dat gekreun en woorden als “FAAACK”, “OOOH” en “JA GA DOOR”. Gratis tip: wellicht dat dit speeltje zorgt voor wat demping.

De instructeur

Het komt niet vanzelf bij hem/haar. Harder, zachter, dieper, sneller: dat kastje in elkaar zetten met de handleiding van de IKEA gaat zelfs gemakkelijker. Maar goed, oefening baart kunst.
Tip: misschien toch eens die handboeien
tevoorschijn halen. Geeft hem een keer niet de mogelijkheid om tijdens de pijpbeurt je hoofd aan te duwen. En voor haar zijn haar vingers niet die uiteindelijke trigger voor een goed orgasme. Want eerlijk is eerlijk, het is toch veel leuker om elkaar op deze manier tot een orgasme te laten komen dan zelf het werk afmaken?

De grijper

Bij dit type hoop je dat je haren goed vastzitten of je boobies wat gewend zijn, want wanneer er geen lakens meer in het spel zijn grijpt hij/zij naar het eerste beste voorwerp dat goed vastgegrepen kan worden. Benieuwd naar zijn/haar doen en laten wanneer er even niet gegrepen kan worden? Ga aan de slag met een dit speeltje , want op het moment suprême
kan dat speeltje niet losgelaten worden natuurlijk.

De shaker

Het getril van het lichaam tijdens het klaarkomen is zo hevig, dat het uitgedrukt kan worden in de Schaal van Richter. Het schokkende lichaam ontstaat door de ontspanning van de lichaamsspieren vlak na het orgasme. Houd het dus vooral niet tegen: een teken dat jou spieren prima op orde zijn! Vind je juist dat het trilgehalte hier en daar wel wat omhoog mag? Met deze vingervibrator komt dat in orde!